Arhiva > Arhiva
Intrebari pentru un single
wonderland:
Cred că ideea este să Nu arunci în spatele celorlalti responsabilitatatea sau...cauzalitatea fericirii tale.
A emotiilor noastre, în general.
Guesswho:
--- Citat din: almi_gabi din Sâmbătă, 26 Mai 2012, 10:03 ---se poate sa ai dreptate (sau cea care a facut testul!) dar am o nelamurire - poti fi intradevar fericit daca nu ai cu cine sa impartasesti fericirea TA - partener, prieteni, cunoscuti, cei din jurul tau etc?
--- Terminare citat ---
[/b]
io zic ca da, fericirea e o stare interioara, nu depinde (sau n-ar fi indicat sa depinda) de circumstante exterioare
Emi 53:
Dpmv,fericirea este o stare interioara dar esential este de a avea cu cine sa o impartasesc.Scopul nu este ca prietenii , partenerul sau altcineva sa ma faca fericita, dar starea mea de fericire trebuie sa rezoneze cu cei din jurul meu.
NICOLAE:
--- Citat din: Emi 53 din Duminică, 27 Mai 2012, 10:02 ---Dpmv,fericirea este o stare interioara dar esential este de a avea cu cine sa o impartasesc.Scopul nu este ca prietenii , partenerul sau altcineva sa ma faca fericita, dar starea mea de fericire trebuie sa rezoneze cu cei din jurul meu.
--- Terminare citat ---
Nu vreau sa transform intr un face book dar .....LIKE!
almi_gabi:
--- Citat din: Emi 53 din Duminică, 27 Mai 2012, 10:02 ---Dpmv,fericirea este o stare interioara dar esential este de a avea cu cine sa o impartasesc.Scopul nu este ca prietenii , partenerul sau altcineva sa ma faca fericita, dar starea mea de fericire trebuie sa rezoneze cu cei din jurul meu.
--- Terminare citat ---
ma bucur Emi ca ai inteles ce am spus eu O0
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă