Arhiva > Arhiva

Intrebari pentru un single

<< < (37/86) > >>

dianna:

--- Citat din: wonderland din Duminică, 29 Aprilie 2012, 10:07 ---Cand faci o rezervare, în prima parte a anului, pentru actiuni SC din a doua parte a anului nu e ca și cum te-ai ...angaja că îți vei menține statutul? Atat de mult ne-am obișnuit cu atat statut încat nici nu mai luăm în calcul posibilitatatea unei schimbari?

--- Terminare citat ---

--- Citat din: Guesswho din Duminică, 29 Aprilie 2012, 20:29 ---inclin sa cred ca da, e ca si cum te-ai programa mental pentru acest statut in urmatoarele cateva luni  :-\

--- Terminare citat ---

Oh da, si pe mine m-a speriat rau ideea. Doar ca eu nu sunt single de prea mult timp, nu m-am obisnuit cu asta. Mi-e bine singura, nu ma plang (prea tare :) ), apreciez foarte mult independenta, dar nu-mi doresc sa raman asa. Eu personal nu am de gand sa renunt sa sper si sa ma resemnez doar pentru ca mi-am programat ceva excursii singura.
Apoi oricum intr-o relatie fiecare are nevoie si de spatiul propriu, deci daca se schimba ceva in statutul meu pana la urmatoarea excursie, nu o sa renunt la ea, o sa vin si o sa o consider timpul meu pentru mine. Nu e OK asa ?

wonderland:
E ok să îți asiguri o doză sănătoasă de flexibilitate. Dar am vazut ca regula e să te retragi din SC. Doar daca este permisa o interpretare extinsă,  de genul ”fără partener în excursie”. Că uneori, partenerul  e în mod real prea ocupat, sau în retragere, ori în evitarea angajamentelor sau poate lucrează în strainatate, posibilitatile sunt nenumarate.

carmenafeer:
 :flori:

dianna:
Scuze, n-am fost foarte clara, cand am zis "daca se schimba ceva in statutul meu pana la urmatoarea excursie" m-am gandit la cazul in care tocmai as fi cunoscut pe cineva cu care mi-as dori o relatie, cu care as fi in faza de inceput cand inca nu am putea considera ca suntem parteneri cu adevarat. Atunci n-as renunta la planurile mele personale un timp, pana cand lucrurile n-ar fi clare, pentru ca de fapt m-as considera inca single.

De fapt m-am invatat minte si n-as mai renunta la planurile mele personale nici cand relatia ar fi inchegata, dar atunci n-as mai fi in SC.

wonderland:
Da, din păcate multe dintre noi am primit lecția asta ca pe o ”învățătură de minte”.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă