Arhiva > Arhiva
Intrebari pentru un single
adda:
--- Citat din: balanta din Joi, 12 Aprilie 2012, 19:28 ---azi impart like... sunt darnica ... adda ... :applause:
--- Terminare citat ---
multumesc la fel balanta :)
Caroline:
--- Citat din: balanta din Joi, 12 Aprilie 2012, 19:29 ---ratiunea de a fi a unui single e ratiunea de a fi propriul tau "stapan"
--- Terminare citat ---
Si daca eu am fost propriul meu stapan, contrar aparentelor, si cat nu am fost single?
balanta:
... tu esti o exceptie ...:-)) ... ma refeream "stapan" inclusiv la partea scriptica din petecul de hartie ! :thumbup:... sau ratiunea d a fi a unui single e de a avea un "stapan"... asa merge?
Caroline:
Acu' chiar m'ai convins ca sun o exceptie... nefasta. Cum spuneam, eu am fost propriul meu stapan - si, in sens modern (nu de "sef" de Romania) nu mi-am dorit niciodata sa fiu manager. Acuma parca m-am saturat si mai abitir sa fiu manager numa' eu cu cu mine. Am "experimentat" de prea outin ori expresia "tu stii mai bine". Zau ca mi-ar place sa existe cineva care sa stie mai bine decat mine... da' chiar sa stie, nu sa pretinda doar. :angel:
almi_gabi:
am auzit atat de des ideea asta ca un single este propriul lui stapan dar spusa, culmea mai des de cei care nu sunt single, si mai mult sub forma de "acuza" cum ca ei (cei single) nu au obligatii familiale, ca nu trebuie sa intretina o familie si ca de fapt sunt niste trantori ( greieri ) iar ceilalti (furnicute harnice) sunt de fapt cei care duc greul lumii pe umeri lor
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă