Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (200/417) > >>

Caroline:

--- Citat din: julia din Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012, 19:15 ---si atunci ce altceva ramine?

--- Terminare citat ---

Daca extragi esentialul, laitmotivul in textul tau de mai sus este "nu cred". Incearca sa crezi! ;)

julia:
nope. esentialul este ala pe care l-am scris eu: "... nu fac nimic". pentru ca nu caut.
dar ma intrebam cum face cineva care cauta, care incearca de ani de zile sa scape de acest statut.
si cum am precizat, faptul ca eu personal nu cred in ele, (astea de care am auzit, ca or fi si altele de care nu am auzit) nu inseamna ca nici altii nu cred sau ca nu au voie sa apeleze la ele. incercam numai o expunere a unor astfel de situatii sau solutii

Caroline:
OK... la asta nu stiu ce sa raspund. Nici eu n-am cautat niciodata... doar ca uneori s-a intamplat sa ma gaseasca un altul. Sau nu...  8)

dania5:
cred ca cel mai grav e atunci cand suntem insingurati...singuratatea nu e un statut "in minus"daca stii cine esti si spre ce tinzi...poate faptul ca suntem aici e ptr ca sa ne bucuram unii de altii...si sa ...nu dam in insingurare...e prima mea zi aici,urati-mi succes...cu drag,

Saturnianul:

--- Citat din: Caroline din Duminică, 15 Ianuarie 2012, 18:15 ---Nici eu n-am cautat niciodata... doar ca uneori s-a intamplat sa ma gaseasca un altul.

--- Terminare citat ---

Deci cineva cauta. Ori el, ori ea. Ca daca n-am cauta nici unul, nu ne-am mai gasi unii cu altii  ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă