Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (199/417) > >>

keke:
Salut balanta :)
Imi place ce vad aici...
poate imi gasesc si eu locul... :)
De ce suntem single... eu as vrea sa ajung sa nu ma mai obsedeze asta, sa nu mai lupt cu inversunare impotriva acestui statut (asta am facut eu pana acum), asa sunt acum - single - si e ok, nu e ceea ce ma defineste ca persoana, ca om, dar nici nu mai resping asta. Am sa o iau ca pe o lume nou, de explorat, de invatat tot ce se poate...

julia:
interesant...
cum ai luptat impotriva acestui statut?

keke:
ei... am tot incercat sa-mi gasesc pe cineva... si bineinteles... am tot urmat acelas tipar... same old story... :)

julia:
da, mi-am dat seama ca la asta te referi, dar ma intrebam concret ce face cineva care are acest statut de single si vrea sa scape de el. eu recunosc ca de ani de zile nu fac nimic. si nici nu stiu daca as vrea, ce ar trebui sa fac. care ar fi metodele care sunt la indemina in ziua de azi cuiva care vrea o relatie?

stiu ca sunt site-uri dar nu cred in ele. nici in intilniri programate si aranjate, cred ca am prejudecati si astea ma fac sa fug de asa ceva. iar cu cunoscut intimplator la coada la carrefour ... stiu ca se poate intimpla dar nu cred nici in astea, e un procent mult prea mic pt cite persoane singure exista. si atunci ce altceva ramine?

bit:
Chestionarul. Blond(a)/ brunet(a). Inalt(a)/mignon(a).Cu ce "optionale" se prezinta. How much? Ce garantie se ofera? Exista posibilitatea de upgrade? Cate pagini are manualul de utilizare? :o  Si tot asa.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă