Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
bit:
In oglinda, de obicei.
pocama:
--- Citat din: Sara din Vineri, 30 Decembrie 2011, 13:05 ---
Voi cum vedeti un om dificil?
--- Terminare citat ---
N-as incerca sa dau o definitie tocmai datorita unicitatii fiecaruia. Voi incerca in schimb sa gasesc cateva elemente proprii personalitatii mele, ce m-ar putea face sa par(poate chiar sunt) o persoana dificila: rezervata, sofisticata, pretentioasa cand vine vorba de calitate, adepta unor cercuri restranse( nu-mi plac locurile aglomerate, mi se par obositoare, nedandu-mi posibilitatea unei interactionari mai intime, mai profunde), atipica societatii actuale, prin promovarea dorintei imbogatirii spirituale, cultivarii atentiei la detalii ale vietii fara o conotatie pragmatica. Mai sunt si altele...dar le las ptr. alta data. :(
Recitind ce-am scris as spune mai degraba ca acestea nu sunt chiar caracteristice unui om dificil, ci ele iti miscoreaza sansele de a te integra foarte repede intr-un grup (franele ti le pui tu singur prin pretentiile tale), de a-ti gasi persoana potrivita, etc. :(
almi_gabi:
Pentru a trai si a supravietui avem nevoie de ceilalti; cu toate acestea, in momentele cele mai importante sau cele mai dificile ale vietii suntem fundamental singuri. Suntem singuri in momentul nasterii si al mortii, singuri cu gandurile si constiinta noastra, cu spaimele si indoielile noastre. Singuri in fata durerii si a suferintei, a depresiei si dificultatilor personale, singuri cu batranetea si... singuratatea.
Singuratatea, atat timp cat nu depinde de noi, poate fi sursa de suferinta si deznadejde sufocanta, dar, daca reprezinta din cand in cand alegerea noastra, poate sa ne aduca fericire si pace sufleteasca si care ne permite sa intram in contact cu noi insine, sa gasim idei noi, sa cream si acest tip de singuratate nu ne impiedica legaturile cu ceilalti ci favorizeaza capacitatea noastra de adaptare si autonomia.
silviu:
--- Citat din: almi_gabi din Sâmbătă, 31 Decembrie 2011, 11:33 ---Suntem singuri in momentul nasterii
--- Terminare citat ---
io n-am fost singur. era si mama pe-acolo :)
carmenafeer:
La multi ani!abia m-am inscris aici,sper sa imi gasesc prieteni.De ce sun singura???? toate prietenele mele au plecat in lume,si este foarte trist sa nu mai ai prieteni aproape.De ce sun singura?????pentru-ca sunt divortata de 12 ani.De ce sun singura?????
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă