Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
Ayouni:
--- Citat din: balanta din Sâmbătă, 25 Iunie 2011, 16:30 ---........prea toti autorii de carti de autodezvolatre personala spun ca ar trebui mai intai sa ne fie bine cu noi insine si abai apoi cu cuneva alaturi...dar cred ca poate fi si o capcana...sa ne obisnuim simguri, sa devenim dependenti doar de dorintele noastre si inconstient sa ne propunem un "ideal" aproape imposibil de atins...pt ca daca am depasit o anumita varsta, greu sa gasesti persoana compatibila...si doar o companie pe care sa o accepti ca sa nu fii singur....nu stiu, voi puteti?
--- Terminare citat ---
din pacate e cam adevarat ca imaginea pe care o proiectam atrage sau respinge... si oamenii evita in general persoanele care se plang tot timpul, negativiste, invinse inainte de a da lupta.
in legatura cu compania despre care vorbesti, doar ca sa nu fii singur: raspunsul meu este NU. mai bine singur decat in proasta companie. dar asta nu-i decat o parere. :)
julia:
--- Citat din: almi_gabi din Sâmbătă, 25 Iunie 2011, 18:35 ---nici nu incercam sa-ti aplic ceva :D
--- Terminare citat ---
era numele meu acolo, am crezut ca mi te adresezi. altfel nu as fi zis nimic
almi_gabi:
incercam sa-ti spun parerea mea despre numele topicului , nu sa-ti aplic ceva
dar daca insisti - iti aplic un pupic :-*
julia:
eu nu cred ca singuratatea e o alegere. chiar si celibatarii convinsi pe care i-am intilnit nu refuzau o relatie cu cineva, doar nu doreau sa se complice cu alte responsabilitati sau obligatii.
RRoxi:
Nici eu nu cred ca singuratatea este o alegere. Eu am ramas singura anul trecut, dupa ce timp de 5 ani am fost intr-o relatie. O relatie care din multe puncte de vedere nu era una reusita, dar din punctul de vedere al prieteniei, era o relatie frumoasa. Am simtit cum mi se misca pamantul sub picioare...dar acum exact, dupa 1 an ma simt mai bine, incet, incet imi regasesc echilibrul.
Acum incerc sa-mi reconstruiesc o viata noua, cu oamenii in jurul meu, dar constat ca nu este foarte usor.
Oamenii pe care i-am intalnit in ultima vreme, pur si simplu nu suntem pe aceeasi lungime de unda, unora le pasa doar de interesul lor sau sunt deja inconjurati de prieteni si nu mai au nevoie si de tine.
Oare eu am o problema???
Imi doresc foarte mult sa intru in comunitatea voastra, optimista ca voi avea prieteni in jurul meu!!!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă