Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
balanta:
nu Julia, nu esti anormala, asa li se intampla celor ce gandesc...! :)...si cu inima, si cu sufletul si cu mintea...dar imi e din ce in ce mai clar ca ne-ar trebui ceva psihoterapie la toti...plus ca ceea ce cautam deseori ne nemultumeste din cauza contradictiilor ce apar intre dorinte....de exemplu eu vreau si pe cine apropiat si independenta, sa fac ce vreau, cand vreau....sa fiu iubita sar si inteleasa cand nu am chef de nimeni, sa am intimitatea mea , dar sa ne si sincronizam....sunt cumva dorinte antagonice care nu sunt imposibile dar se pot indeplini numai cu o persoana compatibila pe care sa ai ocazia sa o cunosti la un moment dat+ putin atractie si chimie si disponibilitate ( sa fie singur)
balanta:
a, si noi dezocupate!
julia:
dorintele alea nu mi se par antagonice, asta ar trebui sa-si doreasca si el daca e suficient de matur si echilibrat emotional.
asta cu “prea pretentioasa” am auzit-o si eu de multe ori dar nu stiu de ce ii da lumea asa un sens peiorativ. e ceva rau sa vrei ceva ce iti place sau se potriveste? sa vrei sa alegi? eu sunt genul care daca nu pot avea ce-mi doresc nu ma multumesc cu inlocuitori. in niciun domeniu al vietii mele personale sau profesionale. mai bine sa pun capul pe perna singura decat cu cineva care nu-mi umple sufletul cu bucurie.
almi_gabi:
--- Citat din: julia din Sâmbătă, 25 Iunie 2011, 16:22 ---sorry, nimic din ce-ai spus nu mi se aplica
--- Terminare citat ---
nici nu incercam sa-ti aplic ceva :D
Ayouni:
--- Citat din: julia din Sâmbătă, 25 Iunie 2011, 16:40 ---ai dreptate
imi vine uneori sa le strig tuturor ca nu sunt anormala, sunt doar intre relatii.
--- Terminare citat ---
daca-ti vine, striga, Julia! desi nu cred ca ar trebui sa strigi! celui care stie sa inteleaga, putine cuvinte ii vor fi de ajuns. ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă