Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (163/417) > >>

micaela:
as prefera ca numitor comun iubirea.  :(

almi_gabi:
jul, oare are importanta titlul topicului?
suntem aici din motivul singuratatii noastre - indiferent daca acesta este pentru ca suntem celibatari ( implicit si faptul ca nu avem un partener sau divortati) , nu avem familie, cine sa ne ajute (iti mai aduci aminte cand intrebai daca stim pe cineva sa te ajute sa montezi o priza?) sau avem o personalitate mai solitara - astia suntem - singuri
stilul de viata modern, bazat pe bussiness si mai putin pe relatiile interumane ne aduce pe multi in aceasta situatie

imi povestea un amic la un moment dat cum mergand la o petrecere - unde nu cunostea decat gazda - s-a simtit foarte singur cu toate ca era multa lume, se dansa si petrecerea - e un sentiment pe care il putem trai in anumite momente ale vietii noastre

julia:

sorry, nimic din ce-ai spus nu mi se aplica

balanta:
ma gandesc ca probabul in ziua in care nu ne vom mai simti "SINGLE" cum spunea Julia, atunci vom fi mai multumiti...prea toti autorii de carti de autodezvolatre personala spun ca ar trebui mai intai sa ne fie bine cu noi insine si abai apoi cu cuneva alaturi...dar cred ca poate fi si o capcana...sa ne obisnuim simguri, sa devenim dependenti doar de dorintele noastre si inconstient sa ne propunem un "ideal" aproape imposibil de atins...pt ca daca am depasit o anumita varsta, greu sa gasesti persoana compatibila...si doar o companie pe care sa o accepti ca sa nu fii singur....nu stiu, voi puteti?

julia:

ai dreptate
imi vine uneori sa le strig tuturor ca nu sunt anormala, sunt doar intre relatii.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă