Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (140/417) > >>

Saturnianul:
In primul rand, bine ai veni @adda.

--- Citat din: adda din Duminică, 15 Mai 2011, 15:16 ---....daca esti singur....de ce esti singur?

--- Terminare citat ---

Totdeauna exista si reversul intrebarii: daca nu esti singur, de ce nu esti singur din moment ce relatia ta e un dezastru? ;D Unora pur si simplu le e mai usor sa poarte masti... Utopia apare atunci cand cineva continua sa poarte masti desi se vede clar ca nu se simte confortabil sa le poarte. Chestia asta n-am putut s-o pricep niciodata. Si nici sa-i gasesc explicatii plauzibile.

--- Citat din: adda din Duminică, 15 Mai 2011, 15:16 ---.... daca esti casatorit de ce nu faci copii?

--- Terminare citat ---

Din nou, si aici exista reversul: daca nu esti casatorit, de ce ai facut copii? (stim ca exista destule cazuri).

Toate astea: singur = ciudat; casatorie = copii; ne-casatorie = concubinaj etc. sunt stereotipuri ajunse din intamplare "norme sociale" dupa care unii se cred indreptatiti sa ii judece pe altii. E ca si cum maine cineva ar decreta ca stranutul e un semn clar ca individul nu mai are mult de trait :D

Saturnianul:

--- Citat din: iulia17 din Duminică, 15 Mai 2011, 15:32 ---societatea noastra este puternic tributara unor mentalitati depasite, sunt domenii in care mi se pare ca traim pe la 1900.
--- Terminare citat ---

Deja esti in epoca moderna tu, e chiar bine :) In privinta unor mentalitati, ca societate nu am iesit inca din Evul Mediu. Insasi termenul romanesc e eufemistic. Caci in engleza stim cum ii zice: Dark Ages :)

iulia17:

Pe cei care spun ca ai ales asa, eu i-as intreba ce ar trebui sa faca o femeie singura de 30 si ceva de ani pt asta, care este activa, munceste de dimineata pina seara, w-e sunt pt gospodarit, un supermarket, o curatenie, o cosmetica sau o cafea cu prietena cea mai buna etc. Ce? Unde sa cunoasca pe cineva – si sa nu-mi zica cineva situri de socializare ca vars aici…

francesca777:
nuuuuuuuuuuuuuuu Iulia...sa nu faci asta...ar fi pacat...ai face risipa..;)))...cica e suficient sa-ti doresti...si gata.....hai sa facem rost de-o bagheta magica..:))

Magdalena_`:
da-mi tu bagheta magica francesca, te rog. eu nu doresc sa fiu singura, dar ca si iulia, te intreb, de unde sa iau perechea potrivita?
si cand credeam ca am gasit-o, constat ca nu e sa fie. pentru iubire, este nevoie de 2(DOI)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă