Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (139/417) > >>

adda:

--- Citat din: optimus sum din Duminică, 15 Mai 2011, 15:08 ---chiar este anormal sa fim singuri adda... omul este o fiinta sociabila..

--- Terminare citat ---

nu ma refer la "a fi singur " in sensul de a nu socializa...ci la "a nu avea o relatie"

iulia17:

e adevarat ca exista multe prejudecati si clisee. dar cit la suta e adevar si cit denaturare?
societatea noastra este puternic tributara unor mentalitati depasite, sunt domenii in care mi se pare ca traim pe la 1900. asta ar fi unul dintre ele.
imi povestea o prietena din franta ca in supermarket cei single isi pot alege cosurile de o anumita culoare pt a se cunoaste si socializa. exista cluburi sau cafe-uri unde poti sa vii exact pt asta: a cunoaste alte persoane ca tine. exista spectacole sau alte activitati doar pt cei single. si nimeni nu priveste asta cu suspiciune sau ca neseriozitate.

adda:
Singles Camp e un prim pas si pt noi...

iulia17:

eu as zice ca nu.
initial am aflat de excursiile care se organizeaza aici si cum sunt vesnic cu dor de duca m-a atras ideea.
de aia sunt pe aici. altii au motivele lor. dar cred ca sunt totusi lucruri diferite.

francesca777:
Cineva imi spunea deunazi..."esti singura pentru ca ai ales sa fi singura"...am stat stramb si-am judecat drept...asa este.Fiecare fireste...avem povestile noastre,judecatile noastre.Am mai spus-o si repet...m-am obisnuit cu statutul asta...sincer..deseori imi convine..si faptul ca v-am cunoscut pe voi...si am trait atatea momente alaturi de voi...imi indulceste viata...restul...vorba aceea"cu Dumnezeu inainte"..

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă