Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (133/417) > >>

micaela:
hehe...stiu....autoamagirea....cand capul iti spune, ba iti urla chiar ca nu, nu e ce pare sau ce spune a fi, ba mai urla si intuitia in cor cu creierasul, dar inima nu si nu, se pune de-a curmezisul si te-asurzeste si te-orbeste  ;)...si stai captiv in situatie pana cand ratiunea mananca spanac si devine puternica...si zici "Stai!" ca nu-i asa!  :D :D

silviu:
inteleg ca doar barbatii sunt de vina. avea dreptate gigi marga: doar baietii sunt de vina ;D

micaela:
cine a spus asta? nimeni nu-i de vina. potrivirea si iubirea sunt "lucru mare" si, prin asta, destul de rare.  ;)
trist e ca, atunci cand unii norocosi au parte de ele, in loc sa le pretuiasca, le isrosesc, le "strica" din lipsa de intelepciune.
nepotrivirea si neiubirea nu sunt "vini".

micaela:
a, era vorba de ce "spun" si de fapt nu sunt au nu simt.  ;) sa nu generalizam: numai unii iubesc vorba goala. ceilalti iubesc femeia goala.  :D

silviu:

--- Citat din: pe_jumatate ---de ce ai dansat atata cu fufa aia si m-ai lasat pe scaun cu fripturile
--- Terminare citat ---
sa papi tot si sa te faci mare :)
--- Citat din: micaela ---in toata existenta-mi am trait (doar) doua iubiri
--- Terminare citat ---
eu am iubit mai des :)
--- Citat din: micaela ---cine a spus asta?
--- Terminare citat ---
de exemplu, pe_jumatate
--- Citat din: pe_jumatate ---femeile vor dragoste si implicare totala, comunicare si intimitate pe termen lung, in timp ce barbatii vor doar sustinere, loialitate si .. sex..
--- Terminare citat ---

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă