Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (13/417) > >>

mary_jana:
 :)Buna tuturor .....ma bucur ca v-am gasit si eu am auzit despre voi la tv.si mi sa parut interesant si benefic .....cit despre subiectul pe care il discutati aici ,ce pot sa va spun eu .....cred ca fiecare se vede si se simpte singur din diferite motive ,in viata ne lovim de multiple situatii i care ne simptim singuri chiar daca in realitate nu suntem .....va doresc oricum o seara frumoasa !....

Lunaintrestele:
Bun venit  mary_jana .

marcutza:
bine ai venit @mary_jana :)

ne bucuram ca esti aici, exact, multiple situatii si deloc singuri :)

o sedere placuta si tie aici :)

luciamanta:
 :) Eu nu am probleme de socializare, sunt o peroana placuta, intelegatoare, buna la suflet; eu sunt singura, deoarece am probleme cu sanatatea, am tot fost internata prin spitale de mic copil... Lucrurile nu stau prea bine nici acum din punct de vedere al sanatatii... In cee ce priveste singuratatea, pot spune ca ea este o stare, o traire pe care poti sa o ai si alaturi de persoana iubita... ce trist! Eu cred ca fiecaruia dintre noi, Dumnezeu i-a dat o Cruce de purtat. Trebuie sa fim increzatori in Dumnezeu. Eu ma bucur ca exista acest forum si ii felicit pe cei care l-au creat. Numai bine, sanatate, bucurii si impliniri pe toate planurile!

marcutza:
@luciamanta, bine ai venit printe noi :)

imi pare rau de problemele de sanatate si iti dorim tot binele din lume.
aici poti vorbi despre tine, despre tot ce-ti trece prin minte in singuratatea-ti trista :)
succes :) !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă