Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
Carmenus:
Salutare!
Bine v-am gasit. De multe ori suntem singuri , nu pentru ca asa vrem noi, ci pentru ca asa suntem. Poti fi inconjurat de x prieteni , daca nu ai tu ce-ti trebuie dpdv emotional tot singur esti.
ema:
--- Citat din: marcutza din Duminică, 21 Martie 2010, 14:28 ---forumul si ideea lui, multumita adminului, va veni cu speranta ca tristetea, singuratatea vor fi alungate cu prietenii frumoase legate datorita acestei idei reusite SinglesCamp :)
--- Terminare citat ---
DA! ideea SinglesCamp este extraordinara!
Si daca totul merge bine, eu cred - sau, doar sper? - va lua amploare si o sa se transforme intr-o adevarata miscare. Doamne-ajuta! :)
marcutza:
@Carmenus bine ai venit :) !!!
ai perfecta dreptate, exact asa se intampla, nu e nimen de vina de statutul singles, noi suntem :)
Carmenus:
cred ca de cele mai multe ori singuratatea se datoreaza lipsei de comunicare, nu stim sa spunem ce vrem sau nu avem curajul necesar, poate de teama unui refuz
Mai inainte , spunea cineva ca s-a axat mai mult pe pozitia sociala si nu pe partea de " a simti'' , cred ca are dreptate pt ca asa au procedat multi dintre acesti oameni singuri , efectiv au uitat de ei , de sentimentele lor si uite asa s-au trezit ca sunt de fapt singuri.
De multe ori cand realizezi acest lucru , din pacate , s-ar putea sa fie tarziu pentru unele lucruri, petru ca trenul trece o singura data prin gara si tu nu te-ai urcat , fiind ocupat cu lucruri care la ora asta nu mai au nici un fel de importanta.
Mai intai cred ca trebuie sa te ocupi de sufletul tau sa fie in regla , iar restul se rezolva parca de la sine .
marcutza:
@Carmenus, da ai dreptate in ce ai spus dar trebuie sa fim constenti ca in jurul nostru sunt oameni, ca noi, la fel. deci, ne trebuie curajul de a spune da sau nu sau de a incerca fara ne gandi implicit la un refuz sau o dezamagire.
eu recunosc...o data cu trecerea anilor am devenit mult prea pretentioasa, prea exigenta in a spune da, recunosc ca nu e in regula si incerc pe cat posibil sa atenuez aceste "defecte".
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă