Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (111/417) > >>

micaela:
din fericire, viata ne poarta cateodata pasii si pe unde visam... daca visam frumos, focalizat, cu incredere (credinta, adica). Astept cu nerabdare momentul in care se va dovedi stiintific ce forta, ce energie are un gand bine canalizat, focalizat.
Visati frumos, cu incredere (fara indoiala) si rabdare...si, daca veti fi atenti, veti observa ce "coincidente" vor creste ca ciupercutele dupa ploaie.  :D

silviu:
eu am avut un vis eroic cu miss venezuela. sa ma astept la o "coincidenta"? ???

marcutza:
cu incredere si credinta, cu vointa si speranta singuratatea (dur dar atat de real cuvantul si starea) poate fi domolita, gestionata, depinde numai de noi.
putem accepta acest statut si continua sa ne bucuram de tot ce ne ofera viata sau putem cauta si cauta perechea, jumatatea samd urand aceasta singuratate sau putem fi cu repechea dar tot atat de singuri.
alegerea e in mainile noastre.

silviu:
va aduceti aminte de filmul operatiunea monstrul, cand cotescu ii spune marelui pescar caragiu: doar te-ai uitat la apa si ai zis "azi canci!"?
ei bine, in legatura cu visul meu eroic si miss venezuela... azi canci! >:(
da' nu-mi pierd speranta. voi visa in continuare frumos, cu incredere si rabdare la cai verzi pe pereti.
oare nu focalizez si nu canalizez bine energia onirica? ???

marcutza:
@silviu, fara suparare, lasa visele la locul si momentul lor(dar nu la extreme) si hai in real, ori e laie, ori e balaie, daca e sa fie e, daca nu nu.

caii arata bine pe o pajiste verde, intinsa pana la orizont, alergand liberi, singuri si nu maretie si curaj, dar NU pe pereti.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă