Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
silviu:
sa nu treci prea des. s-ar putea sa-ti placa :D
micaela:
--- Citat din: silviu din Marți, 25 Ianuarie 2011, 12:23 ---sa nu treci prea des. s-ar putea sa-ti placa :D
--- Terminare citat ---
nici vorba. trec numa' din greseala si nu ma simt pe teritoriul meu. ;)
valaura11:
Sunt singura, pentru ca asa am vrut eu. Am renuntat la casnicia care ma sufoca. Ati vazut persoane care dau o importanta mult mai mare impresiei pe care o fac in societate? Eu am avut nesansa sa am parte de un asemenea om. Familia n-a insemnat f. mult pentru el, a lasat-o pe un plan secund dar avea grija sa se impuna cu jigniri... Dupa ce l-am anuntat de divort a vrut in continuare sa ma intimideze dar nu m-am mai lasat. Plecasera amandoua fetele in capitala si ramasesem singuri iar atunci s-a adancit ruptura. Simteam ca ma sufoc in adevaratul sens ca nu aveam cu cine vorbi in casa, erau probleme de rezolvat...nu mai spun de alte treburi. Traiam o singuratate in doi, e groaznic, te macina psihic. Acum ma simt mult mai bine, relaxata, dar in gazda. Nu-mi pasa, am suportul copiilor pe care i-am educat frumos numai eu stiu cum...Am tras concluzia ca in viata nu trebuie sa ne legam de lucruri, de oameni. Venim singuri pe lume si tot asa plecam. Nu avem nevoie de mare lucru sa fim fericiti doar sa vrem sa o cautam. Va pup ca m-ati "ascultat"!!!
avramfflorina:
O intrebare care pare a fi foarte simpla, dar atunci cand m-am apucat sa raspund am realizat ca nu stiu cu ce sa incep...nu stiu daca am un inceput....(gandire)
M-am decis...o sa sintetizez :)
O mare parte a singuratatii se datoreaza defectelor: independenta excesiva, economia excesiva.
Nepotriviri: a scopurilor comune, nepotrivirea de vicii.
In privinta prieteniilor...motivul singuratatii din pacate e gasirea lor, investirea in prietenie, increderea care se castiga fff greu, prietenia e mai ceva ca o relatie.
Sper sa nu mai hranesc aceasta singuratate si sa moara de foame intro zi.
valaura11:
Avramfflorina, bun venit! Ai intrat direct in subiect si bine ai facut. Nu trebuie sa ne facem ca nu vedem si defectele noastre si de ce am ajuns aici. Viata ne poarta pasii cateodata pe unde nici nu visam. De noi depinde ce vrem de la viata. Iti doresc tot binele si sa ne intalnim la cat mai multe evenimente ale forumistilor. Valaura11
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă