Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
micaela:
--- Citat din: silviu din Luni, 17 Ianuarie 2011, 15:54 ---poate e mai bine sa fii singur :-\
--- Terminare citat ---
uneori e bine, alteori e ucigator de greu. adica in sens bun rareori se ajunge la superlative, in schimb, in sens rau se ating destul de des adancimi abisale :P
balanta:
--- Citat din: micaela din Luni, 17 Ianuarie 2011, 19:11 ---
--- Citat din: balanta din Luni, 17 Ianuarie 2011, 17:42 ---...singur sau solitar?...ca nu e acelasi lucru :)
--- Terminare citat ---
mereu uit care-i diferenta.. ;)
--- Terminare citat ---
singur, atunci cand e o situatie temporara,fara a-ti dori acest lucru, independent de voita ta, in urma diferitelor imprejurari din viata, o situatie in care nu te simti bine in pielea ta si suferi
solitar, e o alegere proprie, in care te simti bine, si esti multumit cu alegerea facuta si depinde numai de hotararea ta
ceva de genul asta , definitia o fi alta dar asta am inteles eu din ce am citit despre singur si solitar
Saturnianul:
--- Citat din: marcutza din Vineri, 17 Decembrie 2010, 20:09 ---
--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 11 Decembrie 2010, 00:39 ---important e sa te simti bine in pielea ta :)
--- Terminare citat ---
exact !!! si multi nu intelg acest aspect ;)
--- Terminare citat ---
Pai da, ca ei se simt bine in pielea altora. Si trec din piele-n piele ;D
Saturnianul:
--- Citat din: cleo din Duminică, 16 Ianuarie 2011, 21:50 ---Nu imi place singuratatea...desi...numai de ea am parte
--- Terminare citat ---
Bine ai venit Cleo. Hai sa-ti spun un "truc" legat de singuratate. O vreme am fost ca tine: nu-mi placea singuratatea, o uram chiar dar numai de ea aveam parte. Cu cit eram mai inversunat s-o alung, cu atit se incapatina sa ramina. Pina cind, intr-o zi, mi-am zis sa schimb eu atitudinea. Am lasat-o sa mearga la brat cu mine, m-am obisnuit cu ea pina cind n-am mai simtit-o. Si ce sa vezi! Nebagata in seama si neglijata, doamna Singuratate, ca orice doamna care se respecta, m-a parasit in cautarea altcuiva care sa ii dea atentie ;)
micaela:
pai da, cand nu mai hranesti cu energia fiintei tale singuratatea si trairile ei, ea slabeste, ba chiar dispare. ;)
azi sunt intr-o pasa pesimista, in care imi vin o grada de "pentru ca"-uri descurajante, la intrebarea "de ce suntem (din ce in ce) mai singuri?
1.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă