Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
cleo:
Buna seara tuturor....
In primul rand, sa ma prezint...Cleo :)
Acum...de ce sunt singura?
Nu stiu...si tot ma chinui sa inteleg...si tot sper ca oamenii sunt si oameni buni, nu sunt numai rai, cinici si profitori...intotdeauna am sperat, ca doza de optimism e mai mare....
Nu imi place singuratatea...desi...numai de ea am parte, de la o vreme....sunt un om activ (sau asa ma consider :) ) ... dar...mi se frang aripile in "esecuri" pe care inima nu mai stie sa le gaseasca rationale...
Si...stau in fata pcului...si plang si scriu de ce sunt singura...:(( as vrea si eu sa stiu....
micaela:
cleo, aici avem doua opinii:
1. (cea din "gaitzele"): Nu plingi ca striici oachele formos :D
2. "plingi" ca asa exorcizezi durerea cel mai iute. :D
suntem singuri pentru ca nu gasim omul potrivit (acesta e un noroc atat de rar...) si pentru ca unii dintre noi nu putem trai, la infinit, intr-un compromis intristator...
intalnim oameni frumosi si buni pe care nu-i putem iubi destul sau nu ni se potrivesc, si ne indragostim de oameni a caror strambaciune / ciudatenie, cum spui, e dezamagitor de irationala inimii...
ne cautam vine, defecte... uneori ni le si gasim, dar parca niciodata nu sunt destul de mari sa explice...de ce suntem singuri?
eu inclin sa cred ca e (si) o chestiune de sansa / destin. Inca nu am gasit metodologia opiniei cum ca "destinul ti-l mai faci si singur". ;) cand o aflu, o postez public. :D
silviu:
poate e mai bine sa fii singur :-\
balanta:
...singur sau solitar?...ca nu e acelasi lucru :)
micaela:
--- Citat din: balanta din Luni, 17 Ianuarie 2011, 17:42 ---...singur sau solitar?...ca nu e acelasi lucru :)
--- Terminare citat ---
mereu uit care-i diferenta.. ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă