Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
FIF:
e pentru prima dat cand vad si eu ceva interesant la antena1 ! superba idee. felicitatri Gigi!!!! chiar daca sunt "ducaus" de felul meu, chiar daca sunt intro gasca de prieteni adevarati, m-am simtit in ultimul timp "a cincea roata la caruta" . si chestia cu junioara care are deja viata ei sociala ..... hihihi ... sa vii la mine sa-ti desenez ce va urma! hihihi
marcutza:
Bine ai sosit @FIF :)
merita din plin felicitari si laude adminul, intradevar :)
"m-am simtit in ultimul timp "a cincea roata la caruta" " - de ce in ultimul timp, FIF ?:)
FIF:
nu pentru ca sunt nesimtit, dar ma simteam bine in gasca ... sunt ala care se ingrasa din ras, fac glume, sunt un efervescent, dar .... ultimul exemplu: de rev am fost cu gasca in antalia, a fost de vis, ne-am distrat bestial cu bai in mediterana si in 31.dec si in intai ian! dar eu am fost singurul singur! chiar daca de gasca noastra s-au alipit grupuri de nemti si de rusi ...... chiar daca .... ar fi trebuit sa ma fi obisnuit pana acum cu situatia (doar sunt divortat de 16 ani), dar abia acum am trait sentimentul asat!
marcutza:
Poate nu ne-am "obisnuit" inca cu situatia :)
Frumoasa excursia, super experienta cu baia in mediterana pe 31 dec si 1 ian :)
Nu ai fost singur ci cu prietenii, insa ce ai simtit se datoreaza acelui "poate nu ne-am obisnuit" cu statutul de persoana fara pereche :)
Lunaintrestele:
Si de ce ar trebui sa ne obisnui?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă