Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (9/417) > >>

briana:
   Buna dimineata tuturor si bine v-am gasit. Tocmai am aflat de comunitatea voastra si ma bucur ca existati. Legat de topic, e o intrebare la care am incercat de multe ori sa gasim un raspuns, atat eu cat si multe dintre prietenele sau colegele mele aflate in aceeasi situatie. Poate pentru ca ne place sa ne credem femei puternice, independente, motiv pentru care intimidam pe cei care ar vrea sa se apropie de noi. Apoi, nu stiu in ce masura ne-am dorit cu adevarat sa nu fim singure.

raisa29:
De ce sunt singura?

Pentru ca asa a vrut cineva de sus.Nu stiu.Asteptsa vad ce imi rezerva viitorul.

marcutza:
Neata @briana si bine ai venit :) !

interesant cum ai punctat "Poate pentru ca ne place sa ne credem femei puternice, independente" dar independenta, impresia de putere care ne-o creaza de multe ori, ne face sa simtim singuratatea si mai mult. independenta inseamna singuratate :)

Neata si tie @raisa29 si bine ai venit : !

Cel de Sus :) si da si poate. Viitorul nu-l vom cunoaste decat prin prezentul care-l avem si dorim. :)

Catherinna:

--- Citat din: briana din Duminică, 21 Martie 2010, 08:44 ---   Buna dimineata tuturor si bine v-am gasit. Tocmai am aflat de comunitatea voastra si ma bucur ca existati. Legat de topic, e o intrebare la care am incercat de multe ori sa gasim un raspuns, atat eu cat si multe dintre prietenele sau colegele mele aflate in aceeasi situatie. Poate pentru ca ne place sa ne credem femei puternice, independente, motiv pentru care intimidam pe cei care ar vrea sa se apropie de noi. Apoi, nu stiu in ce masura ne-am dorit cu adevarat sa nu fim singure.

--- Terminare citat ---

Buna dimineata, ca bine zici Briana, si eu m-am intrebat de multe ori daca vreau cu adevarat sa schimb ceva. Inca nu stiu de ce ma tem mai mult, de singuratate sau de esec. Sper ca in aceasta comunitate sa-mi limpezesc gandurile, cu ajutorul vostru,

marcutza:
Niciodata nu m-am temut de singuratate, nu mi-a placut nici esecul dar am stiut sa pierd, cel putin pana acum :)

observ in general, o teama de singuratate. singuri nu suntem ca vrea cineva ci ca noi, poate, vrem sau nu reusim sa ne facem intelesi, poate ca ne e teama de esec asa cum spunea Catherinna :) sau si sau si sau ...:)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă