Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
Catherinna:
Saturnianule, m-ai inspirat sa-mi analizez evolutia, cat de bine spre permanent m-am adaptat singuratatii.
M-a intristat descoperirea, nu mai analizez nimic, ma intorc spre TV poate gasesc un film ::)
Saturnianul:
--- Citat din: Catherinna din Vineri, 13 August 2010, 23:31 ---M-a intristat descoperirea, nu mai analizez nimic, ma intorc spre TV poate gasesc un film ::)
--- Terminare citat ---
S-ar putea sa te intristeze si descoperiresa de la TV :D Mai bine iti pui tu un film pe calculator sau la dvd ;D
Saturnianul:
--- Citat din: fanel din Duminică, 15 August 2010, 01:54 ---Asa suntem noi, niste "robotei" programati pe un pilot automat controlabil;).
--- Terminare citat ---
Ti-am zis, tind sa cred ca venim pe lume cu "soft" gata implementat in care se gasesc niste informatii si comenzi de baza legate de mediul in care ne vom dezvolta si care ne permit sa invatam, marind astfel baza de date, pentru a creste si evolua. Si am oferit si argumentul pentru care cred asta :)
zinutz:
.... @saturnian .. tu cu cercurile tale........ o fi alegere? ... o fi acceptare??????? ......
stii ceva? unde nu-s intrebari nu-s nici minciuni! ;D
asa ca ... noi sa fim sanatosi!
Doamne, ce intrebari ma determini sa-mi pun!!!!!!!!!!
Saturnianul:
--- Citat din: zinutz din Duminică, 15 August 2010, 12:22 ---stii ceva? unde nu-s intrebari nu-s nici minciuni! ;D
asa ca ... noi sa fim sanatosi!
--- Terminare citat ---
Asa e, noi sa fim sanatosi! Dar prefer sa pun intrebari, cu riscul de a trebui sa aleg minciunile de adevar. Da, cunosc chestia aia cu "daca nu stii, nu te afecteaza" sau varianta biblica "fericiti cei saraci cu duhul..." Insa pe mine nu ma multumesc variantele astea :)
--- Citat din: zinutz din Duminică, 15 August 2010, 12:22 ---Doamne, ce intrebari ma determini sa-mi pun!!!!!!!!!!
--- Terminare citat ---
Ce intrebari, ce intrebari? ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă