Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (89/417) > >>

Hortenzia:
Nu stiu de ce sunt singura, dar nici nu am facut ceva in sensul asta...parca as astepta sa pice para malaiata in gura lui natafleata. Oricum, am tras putin cu ochiul la discutiile purtate pe acest site si am observat ca subiectele dezbatute sunt incitante si mai pe sufletul unui om ca mine  :D

Saturnianul:
Bine ai venit @Hortenzia si ma bucur ca discutiile de aici sunt pe sufletul tau. Te astept sa participi :)
Cit despre singuratate, cam asa e cum zici  ;D Si eu am asteptat sa pice para malaiata. Si multi facem asta. Sau am incercat, n-a fost sa fie, am ramas dezamagiti si nu mai avem curajul sa incercam din nou.

Catherinna:
Bine ai venit Hortenzia, simte-te ca acasa, nu trebuie sa stergi praful sau sa gatesti pranzul  :), trebuie doar sa sezi cu noi la o cafea povestita. Cu siguranta cineva iti va raspunde  :)

luciamanta:

--- Citat din: Hortenzia din Marți, 17 August 2010, 14:50 ---Nu stiu de ce sunt singura, dar nici nu am facut ceva in sensul asta...parca as astepta sa pice para malaiata in gura lui natafleata. Oricum, am tras putin cu ochiul la discutiile purtate pe acest site si am observat ca subiectele dezbatute sunt incitante si mai pe sufletul unui om ca mine  :D

--- Terminare citat ---
Bine ai venit, draga mea. Sa fie intr-un ceas bun!

serene:
Eu sunt in proces de divort si am un copil de 2 ani.
Este greu, dar cu ajutorul familiei, al prietenilor existenti si , desigur, cu sprijinul vostru moral, sunt convinsa ca voi gasi in mine resursele necesare sa depasesc momentul si , cine stie, sa imi pot gasi pe cineva pe care sa-l iubesc!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă