Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
mirajkas:
Pentru ca la un moment dat asa am ales! Am spus ca mai bine singura decat nefericita, desi nici singuratatea nu este o fericire, dar din doua rele o alegi pe aia mai putin rea...
Catherinna:
--- Citat din: mirajkas din Marți, 10 August 2010, 23:08 ---Pentru ca la un moment dat asa am ales! Am spus ca mai bine singura decat nefericita, desi nici singuratatea nu este o fericire, dar din doua rele o alegi pe aia mai putin rea...
--- Terminare citat ---
Bine ai venit printre noi, draga @mirajkas; pentru ca ai raspuns la intrebarea topicului eu iti zic " bine ai facut " ca ai ales, acum trebuie doar sa-ti gasesti linistea in alegerea facuta ; despre fericire discutam alta data :)
Saturnianul:
@mirajkas, bine ai venit. Te asteptam la vorba si la intilniri :)
luciamanta:
--- Citat din: mirajkas din Marți, 10 August 2010, 23:08 ---Pentru ca la un moment dat asa am ales! Am spus ca mai bine singura decat nefericita, desi nici singuratatea nu este o fericire, dar din doua rele o alegi pe aia mai putin rea...
--- Terminare citat ---
Iti urez bun venit, mirajkas, sper sa te simti bine alaturi de noi!
mirajkas:
Multumesc frumos! Ma bucur si sunt placut surprinsa ca sunteti atat de primitori! De asemenea sunt bucuroasa si il felicit pe admin pentru ideea geniala pe care a avut-o, de a infiinta aceasta comunitate!
Felicitari si la cat mai multi membrii :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă