Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (86/417) > >>

krissunu:
Bine  ai  venit  !  @mirajkas    :)

flory:

--- Citat din: luciamanta din Luni, 09 August 2010, 20:18 ---Flory, fiecare are o soarta a lui. Bine ai venit pe forum si sper sa te simti bine alaturi de noi! Pupici

--- Terminare citat ---

Multumesc frumos, lucia. Cred ca e ceva timp de cand am auzit aceste cuvinte. Si eu sper sa ma simt bine!

flory:

--- Citat din: Saturnianul din Marți, 10 August 2010, 01:12 ---Flory, bine ai venit printre noi. Sper ca aici iti vei mai alunga macar o parte din singuratatea ta.
Nimeni nu-si doreste sa fie singur, chiar daca unii dintre noi ne-am resemnat cu asta si spuneam ca ne-am obisnuit. Dar prin natura sa, omul este o fiinta sociala si nu e menit sa traiasca singur.
Greseli facem fiecare. Important e ca la un moment dat sa ne dam seama de ele si sa-ncercam a nu le mai repeta.

--- Terminare citat ---

Multumesc pentru urare! Nu stiu daca acest lucru imi va alunga macar o parte din singuratate, dar este o forma de comunicare cu care sper sa ma obisnuiesc. Cred ca trebuie sa imi aleg cu mai multa atentie decat de obicei, cuvintele si tot ceea ce voi exprima aici, ceea ce e nou pentru mine.
Referitor la greseli...cred ca e vorba de alegeri ...alegeri potrivite sau nepotrivite. Pentru ca sunt convinsa ca fiecare am ales, crezand la momentul acela, ca este bine. Doar ca nu am stiu, poate, la fel de bine sa calculam riscul si contextul.

flory:

--- Citat din: adria din Marți, 10 August 2010, 19:33 ---unde locuiesti, flori?

--- Terminare citat ---

Buna, Adria. Locuiesc in Bucuresti. Am doi copii, frumosi, desigur ;), locuim impreuna si suntem fericiti. 

luciamanta:

--- Citat din: flory din Joi, 12 August 2010, 18:16 ---
--- Citat din: adria din Marți, 10 August 2010, 19:33 ---unde locuiesti, flori?

--- Terminare citat ---
Sa iti traiasca copiii, Flory, sa fie sanatosi si fericiti!
Buna, Adria. Locuiesc in Bucuresti. Am doi copii, frumosi, desigur ;), locuim impreuna si suntem fericiti. 

--- Terminare citat ---

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă