Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
Grey_witch:
Toti avem cate un monstru in noi, mai mic sau mai mare. Depinde cum stim sa il ucidem sau sa il imblanzim... :-\
Dar, revenind la citatul acela, eu voiam sa stiu cum sa imi pun citat asa ca voi, dupa replici apare un citat, de exemplu, cum avea Marcutza, sau Saturnianul, cu oamenii care se straduiesc sa faca lucrul bun si par nebuni. Eu voiam sa imi pun ceva din Blaga... cred ca din "Noi, cantaretii leprosi". Imi place mult poemul respectiv.
marcutza:
@grey, Profil - Modifica profilul - Informatii relative la profilul din forum - Semnatura, acolo e loc pt a scrie ce vrei tu. deja vad ca ai ceva pus acolo si anume: grey_witch
Grey_witch:
A, Ok. Mersi. O sa ma uit acolo si adaug si un vers sau ceva.
marcutza:
acest forum, acest proiect ne-a ajutat ca intrebarea acestui topicului sa aduca un zambet pe chipurile noastre. suntem multi care intr-un fel sau altul prin acest proiect, multumita adminului si celor care au fost alaturi de el, de noi in actiunile forumului, nu mai simtim singuratatea.
observ cu regret ca putini sunt ce noi, putini sunt ce-i care reusesc sa intre aici si sa comunice asa cum noi am reusit pana acum !
Ayouni:
--- Citat din: marcutza din Marți, 08 Iunie 2010, 12:14 ---acest forum, acest proiect ne-a ajutat ca intrebarea acestui topicului sa aduca un zambet pe chipurile noastre. suntem multi care intr-un fel sau altul prin acest proiect, multumita adminului si celor care au fost alaturi de el, de noi in actiunile forumului, nu mai simtim singuratatea.
observ cu regret ca putini sunt ce noi, putini sunt cei care reusesc sa intre aici si sa comunice asa cum noi am reusit pana acum !
--- Terminare citat ---
si eu m-am gandit la acest aspect destul de mult in ultima vreme; la un moment dat chiar am pus intrebarea impreuna cu o captura de ecran din care se vedea numarul membrilor... raspunsurile pot fi multe. poate nu au timp; poate nu au interes; poate au citit ce scrie pe aici si se mai gandesc; poate au citit si unele lucruri si abordari ale celor care am postat, i-au facut sa-si ia talpasita. in ultimile zile m-am apucat sa citesc multe din postarile anterioare venirii mele pe forum si am descoperit chestii foarte interesante; si inca mai descopar. este un proiect frumos si unic in tara asta la care, cu un pic de bunavointa si bunatate, generozitate sufleteasca, am putea sa ne aliniem si noi. si sa realizam ceva frumos prin el; de ce sa daramam cand putem construi? putem face o diferenta in bine, totdeauna; se poate. :) tocmai pentru a nu mai avea motive sa spunem "sunt singur/a". sta in mainile noastre, sau in minte sau in suflet!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă