Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
Grey_witch:
Da, frumos spus, indiferent cine a spus-o. :)
marcutza:
"Fiecare experienta este diferita, chiar daca pare la fel. Iar daca anumite sabloane relationale se repeta in viata noastra, nu e pentru ca totul e la fel, ci pentru ca noi, de multe ori inconstient, atragem anumite modele relationale fiindca ne autolimitam. Era o vreme cind esecurile relationale ma deziluzionau. Intre timp am reusit sa invat din ele."
candva aveam impresia ca experientele sunt la fel, pana cand cu rabdare privind spre ele, experientele, le-am observat diferenta. ai dreptate cerculet, exeprientele nu pot deveni sabloane, implicit relatiile nu pot fi la fel.
“Este posibil ca acela ce se lupta cu monstrii sa nu bage de seama ca se transforma in monstru. Daca te uiti prelung in abis, abisul se va uita prelung in tine.”
Friedrich Nietzsche
Grey_witch:
This means I am a monster? Si totusi, trebuie sa lupti, chiar daca lupti cu monstruletii si cu abisul, si chiar daca cel din urma incepe sa te fascineze. Nu spunea la citatul tau ca nu castigi daca nu lupti? Oricum, imi asum riscurile, pentru ca, daca nu lupt, o sa ma simt mai prost... Poate ca nu mai am mult de luptat, who knows?
Si ca sa ies din aria filozofiei, cum sa fac sa imi apara si mie un citat la codita mesajelor? Apas acolo la memorat? sau unde ma duc?
marcutza:
offtopic - daca vrei sa citezi un antevorbitor ai optiunea Citat la textul sau pe care vrei sa-l inserezi in al tau, clik pe el si ai posibilitatea sa iti redactezi apoi raspunsul cu inserarea respectiva "citatul", succes.
ontopic
intotdeauna vei avea de luptat cu tine, cu cei din jur cu viata in toata plenitudinea ei.
silviu:
--- Citat din: marcutza din Joi, 13 Mai 2010, 09:04 ---intotdeauna vei avea de luptat cu tine
--- Terminare citat ---
sau cu monstrul din tine :(
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă