Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
AltaLigia:
Haha! sunt singura pentru ca pot! Dupa o casnicie de peste 30 de ani, cand el credea ca voi avea curajul sa spun stop ;)
Claudia.Luca:
Pentru ca unii aleg sa fuga din calea responsabilitatilor...
Va imbratisez cu drag, sper sa ne descoperim impreuna destinațiile :-*
Shona:
Unii considera singuratatea o problema, altii o invidiaza. In ceea ce ma priveste - prefer persoanele de calitate, renunt imediat la cele false, sunt selectiva. Respect spatiul privat al fiecaruia si cer ceea ce ofer. Sper sa ne cunoastem si sa ne bucuram "singuratatile" cu simtul umorului si al aventurii! Cele mai bune ganduri!
LUMINITA10:
Buna ziua tuturor!
Ce as putea sa spun sunt vaduva de 10 ani ,nici nu mi vine sa cred cum au trecut ani, eu m am refugiat in munca si am considerat ca asa mi a fost destinul dar cu trecerea anilor mi am dat seama ca asta nu este o solutie si trebuie sa fac ceva .Destul de tarziu dar nu imposibil zic eu.
eduard.valentin:
Buna seraa, ma intitules valentin si un pic eduard resedinta de mea ete in bucuresti care este capitala romanei. mama este din kurrdistan iar tata din ruanda si sau intalnit in satul milcoiu si mau infaptuit in bucuresti. locuiesc intrun apartament de 3 camere de 15 metri patrati cu baie la vecini si am si butelie de 1 cilogram. mie imi palce sa ma plimb in natura in aer coditionat imi palce plimbarile mai mult la kaufland la legume acolo ma simt in natura.am fost casatorit de 5 ori dar ele nu stia. sa ma descriu . 2 punte. sunt inalt am 2 metri fara vreo 50 centrimetri sunt un picut dolofanel dar nu mult . am 110 cilograme. sunt celios cu un fir de par pe mijloc care imi place sal fac valvoi am ochi ca cacaua. ma bucur ca sut aci ca cunosc multime minunata. de acea mam inscris la haloien parti din brasov care se tine in hotel sigisoara pe data 3-5 luna a 11 anul 2032. ma bucur foarte mut si aspect sa ne cunostem. apropo adica P S sunt singur ca nu am un frate sau o sora de acea sunt singur. la revedere si mai vorbim.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă