Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (414/417) > >>

Crissy:
Sunt singura, pentru ca nu am acceptat sa rămân în relație după ce am aflat ca soțul meu are o relație de mai bine de un an cu alta femeie.

Nedelcu Gabriela:
Buna ziua,bine v-am gasit!

Ara:
Buna seara! Sunt singura pentru ca sufletul meu pereche a parasit aceasta viata in urma cu 2 ani. O primavara frumoasa va doresc!

Vero-Mădă:
Bună dimineața! Bine v-am găsit!
Cel mai probabil, am ales sa fiu singură deoarece altele au fost prioritățile: copilul, job-ul dar și pentru că nu am prea observat oamenii de lângă mine.
Mulțumesc și zi frumoasă tuturor!

MHT:
Bună seara,
Sunt nou-născut pe acest forum, și în recunoașterea acestei situații (de a fi singur).
Este ciudat să realizezi, practic după o viață, că ai fost și ești singur. Singurătatea are o mie de fațete, cel puțin așa am descoperit eu, și una foarte importantă este aceea în care ai tot timpul din lume să stai de vorbă numai cu tine însuți, să te cunoști cu adevărat, și măcar să ai idee de ce fel de companie ai nevoie pentru restul călătoriei tale..
Deja din câteva mesaje citite văd că am de studiat opinii cel puțin interesante, diferite de ce am experimentat eu, și vă aduc la cunoștință că simt că am găsit un loc pe pohta sufletului meu.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă