Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (411/417) > >>

Valentin_BV:
Destinul meu nu este ceva de descoperit. Este deja cu mine.

Acum sunt single ... I'll enjoy the moments ... Acest prezent vine dintr-un trecut cu bune si rele ... Chiar imi imbratisez cu respect si drag destinul.

Doria:
Buna , Sunt nou intrata in acest club si ma bucur ca am facut-o. Sunt foarte ocupata in timpul zilei cu activitatile mele, iar seara uneori mai ies si fac sport. Sunt eu cu mine de mai multi ani si imi asum acest lucru fara sa ma gandesc ca am nevoie de cineva. Caut doar moduri placute de a-mi petrece putinul timp ramas. Mi-ar place sa stiu cine mai vine in Madeira.

krondia:
Bine ai venit, Doria!
Pentru a interactiona cu cei inscrisi la Madeira, cel mai bine scrie pe firul de discutie dedicat acestei excursii. Aici sunt sanse mici sa vada cineva mesajul tau, plus ca ar fi off topic.
Vacanta placuta!

raluca.p:

--- Citat din: gabyvoicu din Duminică, 22 Decembrie 2019, 23:22 ---Imi place intrebarea asta, pe bune.   Habar nu stiu cum e la modul general, dar stiu sigur cum e la mine.
  :hammer:
    Nu cred in relatii toxice, nu am crezut niciodata. Ce stiu yo despre relatiile astea inter umane : woman-men, stiu ca o relatie frumoasa poate exista doar intre persoane de aceiasi valoare.

Merge si cu o diferenta semnificativa dar pe termen limitat. Nu cred si nu consider nici o relate in care am fost implicat ca a fost pierdere de timp sau de orice alt ceva. Cred in oameni, cred ca mai exista oameni misto. Am stiut mereu ca gresesc facand compromisuri de orice fel si stiam ca am sa le fac pe termen limitat.   Personal ma impresioneaza mai mult esecurile din viata mea pentru ca pot sa o iau de la inceput, am sansa asta si cu ceva mai multa experienta.  Wtf... to be continued...  Am facut lucruri si luat decizii pe care nu credeam ca am sa le fac in  viata mea.         

Am intalnit si persoane misto si persoane mai putin misto, am umblat si cu maritate, divortate, asta dupa o relatie de 6 ani, pur si simplu vroiam sa uit si nu stiam cum, mi-a fost destul de greu sa consum alcool, beam o bere somn.Ehhh  Acum is profi, duc vreo 4 :)). Am realizat ca imi  bat fics eu joc de mine si asa mai departe. Pauza cu relatiile. Stiu ce vreau, ce pot, etc. Sunt o multime de personalitati, ma plictisesc oamenii simplii si speach-urile comerciale.

:dance:
Femeia misto, gen fat frumos varianta noua la feminin.
Femeia misto e smart, e vie, e amuzanta si asumata.
Nu stie ce e aia rutina, ya nu o previne, o trateaza.
Nu e femeia perfecta ci doar femeia care se simte bine cu ea.
Nu se incadreaza in vre-un tipar de frumusete fizica, dar e in topul atitudinilor

Daca mai beau o bere iar il bat pe Eminescu. Publicitate *|*

--- Terminare citat ---

Genial! :)
Dau o bere!

Claudia Nacu:
      Buna ziua! Singuri poate nu suntem, doar fara partener. Cel putin, eu. Pentru ca nu sunt comoda, pentru ca nu zambesc doar de complezenta si pentru ca arat cand nu-mi place ceva. Oamenii cu caractere care cauta sa se impuna (caracterele, nu oamenii, constient), sunt greu de iubit. Iar cei care se incumeta, saracii, sa ne iubeasca,  sunt respinsi pe loc daca nu se ridica pe inaltele culmi ale pretentiilor mele. Sanatosi sa fim, ca de iubit, gasim noi substitute care sa ne satisfaca, de exemplu excursiile astea minunate!  :giggle:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă