Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (410/417) > >>

lorr45:
Suntem singuri ca sa ne impacam cu noi insine, sa ne redescoperim. Iar atunci cand nu mai e primordiala gasirea unui partener, va fi..si starea de..ne-single.

gabyvoicu:
Imi place intrebarea asta, pe bune.   Habar nu stiu cum e la modul general, dar stiu sigur cum e la mine.
  :hammer:
    Nu cred in relatii toxice, nu am crezut niciodata. Ce stiu yo despre relatiile astea inter umane : woman-men, stiu ca o relatie frumoasa poate exista doar intre persoane de aceiasi valoare.

Merge si cu o diferenta semnificativa dar pe termen limitat. Nu cred si nu consider nici o relate in care am fost implicat ca a fost pierdere de timp sau de orice alt ceva. Cred in oameni, cred ca mai exista oameni misto. Am stiut mereu ca gresesc facand compromisuri de orice fel si stiam ca am sa le fac pe termen limitat.   Personal ma impresioneaza mai mult esecurile din viata mea pentru ca pot sa o iau de la inceput, am sansa asta si cu ceva mai multa experienta.  Wtf... to be continued...  Am facut lucruri si luat decizii pe care nu credeam ca am sa le fac in  viata mea.         

Am intalnit si persoane misto si persoane mai putin misto, am umblat si cu maritate, divortate, asta dupa o relatie de 6 ani, pur si simplu vroiam sa uit si nu stiam cum, mi-a fost destul de greu sa consum alcool, beam o bere somn.Ehhh  Acum is profi, duc vreo 4 :)). Am realizat ca imi  bat fics eu joc de mine si asa mai departe. Pauza cu relatiile. Stiu ce vreau, ce pot, etc. Sunt o multime de personalitati, ma plictisesc oamenii simplii si speach-urile comerciale.

:dance:
Femeia misto, gen fat frumos varianta noua la feminin.
Femeia misto e smart, e vie, e amuzanta si asumata.
Nu stie ce e aia rutina, ya nu o previne, o trateaza.
Nu e femeia perfecta ci doar femeia care se simte bine cu ea.
Nu se incadreaza in vre-un tipar de frumusete fizica, dar e in topul atitudinilor

Daca mai beau o bere iar il bat pe Eminescu. Publicitate *|*

rodica botea:
PAOLO COELHO spunea "Invingatorul este intotdeauna singur" poate ca si noi sintem singur atit datorita karmei noastre dar si datorita faptului ca am trecut prin multe incercari ,am infruntat cu curaj aceasta viata ,am luptat sa devenim mai buni,am devenit ceea ce sintem datorita curajului de a nu renunta la idealuri ,la o viata mai buna la ceea ce eu cred ca toti trebuie sa facem ,sa ne invingem temerile,frica,sa privim inainte cu curaj si sa incercam sa schimbam in bine raul,am invatat sa fim noi insusi,adevarati...si atunci cind nu te inchini in fata greutatilor ,a necunoasteri,esti visionar si optimist,altruist,,,dispar multe persoane din jurul nostru,asa zis amici,raman putini dar probabil buni si adevarati...eu am invatat aceasta lectie de la viata si acum stiu ca sint eu ceea care aleg amici si cine sa imi stea alaturi ....sau in caz contrar prefer sa imi ocup timpul cu lucruri ce imi imbogatesc viata ,citesc,fac un curs ,fac miscare,ajut daca pot...sint curioasa sa vad locuri noi,sa aflu despre misterele vietii a lumi si universului....multumesc tuturor celor care va opriti pentru 2 minute sa cititi mica mea prezentare . ,stiu ca voi intilni persoane speciale , de valoare aici....GRAZIE                                                                                                                                                     

Valentin2016:
         Acum, ca avem asa cum am spus, și la alta rubrica, clipe de răgaz poate,prin miracolul curajului sa încerc sa înșirui câteva pagini, ca de pagini am nevoie și nu de rânduri, nu de ce sunt single,ci de ce sunt copleșit de  singurătate. Nu știu dacă este rubrica potrivita, căci am observat, pe undeva mai exista o rubrica,dar dacă tot am început aici probabil o sa continui tot aici. In aceasta seara deși este târziu, am intrat ca poate, poate mai existau poze sau povestiri din Japonia, stand eu asa pierdut ma gândeam.Suntem în 8 aprilie 2020 și nimeni, dar nimeni nu s a putut gândi o clipa în lunile precedente, ca vom trece prin aceste săptămâni de liniște mondiala.Lumea suferă sau sta în casa.De fapt,de câți ori am intrat,rareori, ma gândeam sa vad prin ce locuri s a mai perindat lumea,căci de multe ori este bine sa vedem realitati prin ochii altora.

Mada_Avr:

--- Citat din: marcutza din Joi, 18 Martie 2010, 14:55 ---Ce v-a determinat sa alegeti acest site ?  :)

--- Terminare citat ---

Eu l-am ales pentru ca desi sunt singura, vreau in continuare sa merg in excursii si acest grup imi da aceasta posibilitate. Sa merg chiar singura, singura, e mai plictisitor, desi am facut si asta  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă