Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (393/417) > >>

Florina50:

--- Citat din: ANAANA din Sâmbătă, 07 Ianuarie 2017, 22:56 ---Buna. Sunt nou inscrisa pe aici si as dori sa-mi leg noi prietenii.
Single sunt si eu , asa ca sunt in ton cu voi ; cei care sunteti la fel .
M-am inscris deja in excursia din Maroc si astept cu nerabdare sa va cunosc.

--- Terminare citat ---

Nicol 2017:
 :pleasantry: Bine v-am gasit. sper ca in 2017 nimeni sa nu se mai simta singur !
Cat mai multe evenimente impreuna !!!  *|*

Roxana79us:
Buna ziua ,tuturor!
De ce sunt single e o buna intrebare..eu inca nu am gasit raspunsul..daca vorbim de singuratatea legata de un partener(multumesc soartei,karmei sau lui dumnezeu ça inca mai are cine sa ma astepte acasa cand vin de la munca-mama si baiatul meu).
Sunt singura de 7 ani..si cand scriu ma ingrozesc de cat de mult timp ŕ trecut..de ce?nu stiu sa raspund..scuze gasesc,ŕ trebuit sa muncesc,sa ma ocup de baiatul meu,de sanatatea mea...cat eram in timpul studiilor lucrurile se intamplau pur si simplu..intalneai pe cineva relativ  usor..ori era mediul propice,conjunctura..dar lucrurile se intamplau.Acum nu se mai intampla..incerci sa creezi ocazii..intri pe siteuri de profil,te inscrii la activitati extra-casnice..si totusi nimic nu se mai intampla.Si ai senzatia ca totul se schimba in jur..prietenii se despart,isi gasesc alt partener..isi traiesc viata..
Eu una am senzatia ça sunt blocata ,unde eram acum 7 ani...de ce?nu gasesc raspunsul.
Unele prietene imi spun..nu iti doresti cu adevarat...altele imi spun ca imi doresc prea mult
Eu stiu ça as vrea doar sa se intample..dar se pare ça de la o anumita varsta lucrurile nu se mai intampla singure... trebuie facute,atrase... Nici aici nu stiu cum.
Daca cineva are sfaturi le primesc cu draga inima :)

Nina Petre:
   Salutare Roxana!
   Statistica spune ca procentajul feminin la reuniuni de genul acesta este mai mare de 80%! Si categoriile de varsta diverse. Cu ceva empatie cred ca putem spera la o companie de drum placuta si in cel mai fericit caz la niste prietenii frumoase.

Roxana79us:
Buna Nina!
Fiecare contact uman ne imbogateste ,iar o prietenie valoreaza mai mult decat orice bun material,deci as trage concluzia ca e posibil sa ma imbogatesc in curand  :)
Asta e o alta intrebare care ma framanta si nu am gasit raspunsul:) dupa studii in 2010 raportul era 102 barbati la 100 femei  :idiot2:,raportul variind in functie de varsta...la 80 de ani raportul devine 8 barbati la 10 femei ....evident ca  cifrele variaza in functie de studiu...deci  :laugh: :laugh: :laugh: unde sunt barbatii din studii?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă