Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
Florea Mirela:
Buna seara. Si eu sunt noua pe acest forum. Cred ca singuratatea nu e chiar atat de grea in zilele ,,lucratoare". Dar devine apasatoare de sarbatori sau in concediu. Nu regret ca am ales singuratatea unor relatii in care nu aveam cum sa fiu fericita. Insa, trebuie sa recunosc, nu e tocmai usor. Si cred ca un club al celor singuri ar trebui sa existe. Sa ne putem intalni, sa socializam, sa dansam, sa calatorim...Iar ideea singles camp e geniala.
Nicol 2017:
Timpul, al tau si al altora, comoditatea .... Singuratatea are mai multe forme/stari. Copii sunt mari, pleaca, nu-ti mai poti organiza concediile cu ei. Prietenii te tradeaza, unii devin mai comozi ... sau ..... Tu, ai ajuns la o varsta .... venerabila ... dar sufletul a ramas agatat undeva la 20-25 ani. Deci nu-ti ramane decat sa-si gasesti alti prieteni/colaboratori care sa simta ca si tine ... si slava domnului ca a avansat tehnica asta si a aparut internetul ....
Sper ca nimeni sa nu fie , sa nu se simta singur .... cu adevarat !
ave caesar:
Bun venit, Florea Mirela si Nicol 2017.
Toti membrii Singles Camp simt acelasi lucru ca si voi, deci suntem cu totii pe aceeasi lungime de unda. Garantat o sa va simtiti bine cu acest grup.
Nina Petre:
In limba romana single oricum l-ai traduce tot o conotatie trista are, deci single chiar poate fi considerat un nou cuvant in limba romana fiindca din punctul meu de vedere nu are corespondent iar limba engleza are destule pentru tristete si singuratate ca sa nu-l amestece. Faptul ca suntem singles poate insemna si ca am trecut la alt nivel, ca nu mai suntem genul care doreste orice fel de relatie, in niciun caz patriarhale, majoritare cel putin in tara asta, pur si simplu ele nu mai rezoneaza cu secolul 21. Si nu simpatizez deloc cu genul feminist ci sunt total adepta complementaritatii. Eu sunt o femeie care stiu clar ce nu vreau intr-o relatie ?i intrevad cam ce-as vrea dar problema cea mai mare intervine in momentul in care trebuie implementat acest ce-as vrea. Aici trebuie sa recunoastem ca atat barbatii cat si femeile au o mare problema chiar daca sunt in cuplu sau nu. In momentul de fata sa zicem ca oarecum aspectele primare ale existentei au fost cat de cat rezolvate ?i-a ie?it pregnant în fata criza relationarii. Deci notiunea de single as caracteriza-o ca un fel de tranzitie la nivel de umanitate catre altceva, in curs de definire...
alex_alex_alecs:
Buna seara sunt si eu unul din voi si printre voi tot SINGUR,ma bucur sa va cunosc si sa ma ridic la asteptarile voastre.Cum am mai citit printre mesaje singuratatea are si partea ei frumoasa insa aceasta este foarte scurta si foarte mica pe langa partea cea care ne intuneca aceea de incomplet.Cand te trezesti si pleci la job uiti ca esti singur si toata ziua care o petreci conecat jobu-ului insa cand ajungi cu pasi marunti catre casa deja incep toate gandurile sa se asterene incet cu incet si sigur ( cel putin asa este la mine ) " IAR MA DUC ACASA" ce sa fac singur,nu am ce face " insa trebuie sa mergem mai departe si sa fim noi cu noi.O seara frumoasa va doresc tuturor
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă