Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
Willi:
In calitate de newbie in aceasta comunitata, simt nevoia sa-mi exprim intregul meu asentiment fata de cele postate de Nora SR pe acest topic înaintea mea.
Avand in vedere ca toate evenimentele care au loc in vietile noastre au un scop, as merge un pic mai profund si as spune ca un motiv pentru care ajungem sa fim single, dar si singuri, poate fi acela ca nu am trait dup? principiul: fi tu insuti! Familia, societatea, propriile credinte si perceptii despre viata ne-au indepartat de la esenta propriei vieti.
Personal am inteles, in ultima perioada, foarte multe despre ce ar trebui sa insemne viata! Inclusiv în cuplu! Iar in acest sens este necesara o comunicare sincer? ?i asertiva atat cu partenerul de viata cat si cu tine insuti.
Sa auzim numai de bine!
Lely:
De ce suntem singuri si cum am ajuns aici?! Simplu, eram pe cale sa plec intr-o vacanta cu un om aproape necunoscut, plictisitor, care nu are nimic in comun cu ceea ce doresc eu. Pentru el, sunt persoana care corespunde unor calcule deja facute si ma simt presata. Pentru mine singuratatea este o stare asumata, imi plac oamenii, dar nu simt ca in momentul asta ar trebui sa renunt la acest statut. Ma bucur ca exista aceasta varianta si regret ca nu v-am cautat mai demult!
coral:
Si eu mi am pus aceasta intrebare!
Pentru ca la un moment dat am ales aceasta cale pentru a mi da sansa unei reevaluari a propriei mele vieti, pentru a ma redescoperi si a ma impaca cu mine insumi. Pentru a descoperi cine sunt si ce ma face fericita, ca apoi, poate, sa pot aduce fericire si in jurul meu.
Zile insorite si fericite va doresc!
coral:
"Constitutia le da oamenilor doar dreptul la fericire. Trebuie insa sa o gasesti singur!" Benjamin Franklin
Si eu mi am pus aceasta intrebare!
Pentru ca la un moment dat am ales aceasta cale pentru a mi da sansa unei reevaluari a propriei mele vieti, pentru a ma redescoperi si a ma impaca cu mine insumi. Pentru a descoperi cine sunt si ce ma face fericita, ca apoi, poate, sa pot aduce fericire si in jurul meu.
Zile insorite si fericite va doresc!
[/quote]
Lavy:
Buna :)
Si eu am inceput sa ma intreb acelasi lucru ...acum vreo 2 saptamini.Sincer nu stiu de ce a aparut intrebarea asta la care n-am un raspuns clar .
Cred ca sunt singura deoarece am avut curajul sa pun punct unei relatii de 13 ani in care ma simteam singura - "simpatica" singuratate in doi ...asa ca am ales singuratatea in unu :D.
Prieteni sunt dar cred ca sunt mai mult amici.
Acum incerc sa ma bucur de mine, sa ma cunosc cu adevarat si sa ma dezvolt cit mai mult.
Si da, cum a zis cineva mai sus in topic "e nevoie de o persoana compatibila ca sa poti fi fericit , altfel e doar un compromis cauzat de frica singuratatii" (asta ca sa o citez pe Rose).
Si eu nu stiu daca mai vreau sa fac compromisuri doar ptr a nu mai fi singura.
Dar tot timpul sunt in cautare de prieteni cu care pot sa discut, sa ma distrez, sa evoluez.
O zi buna si racoroasa! :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă