Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (364/417) > >>

frezie:
Am ales "simbolul" asta din instinct...asa mi-a venit! Nu am obiceiul sa ma ascund dupa deget...nu sunt asa de mica!
Multumesc pentru incurajare!  :flori:

Monica_:
.......ce pot spune?! De cateva luni sunt singura si inca nu pot crede cam mi s-a schimbat viata.
Am plecat impreuna la servici si am venit singura...un accident, nu stiu exact ce s-a intamplat si acum nu mai vreau sa ma gandesc, sa retraiesc, nici nu pot scrie coerent pentru ca am lacrimi in ochi iar durerea nu poate fi redata in cuvinte. Iar cel mic si acum intreaba de tati.....Asa ca in prezent ma lupt sa supravietuiesc si la propriu si la figurat, sa ii ofer puiului atentie cat mai multa, incer sa compensez lipsa lui dar nu-mi iese deloc.
E incredibil cum ni se poate schimba viata, dintr-o existenta linistita, o casnicie mai mult decat frumoasa, intr-un cosmar.
Nu pot scrie mai mult, poate in timp reusesc sa incropesc un post mai detaliat.
Acum am un traseu liniar: serviciu, casa si copil. Nu mai am timp de nimic si chiar de as avea nu as sti ce sa fac cu el.

wonderland:
Ce putem spune noi, eu... doar ca esti extrem de curajoasa si ca e de apreciat cum ti-ai pus povestea si sufletul pe tava.
Cred ca mai sunt si altii pe aici care stiu cum viata se poate schimba intr-o clipa. Cand nimic din ceea ce era nu mai poate fi posibil.
Va mai trece un timp, pana ce durerea nu va mai fi la fel de vie. E important acest pas pe care l-ai facut, sa iesi din traseul liniar, fie si pentru a incerca sa comunici cu alti oameni. Cine stie, poate sa te si intalnesti cu ei...
Credinta, puterea si dorinta de a te bucura de viata - pentru tine, pentru cel mic si chiar si pentru el - te vor duce mai departe pe drumul vindecarii.

ela_nec:
Sunt membru in acest grup de foarte mult timp, dar nu am avut niciodata curajul sa ma inscriu la vreo actiune, ba chiar renuntasem sa urmaresc activitatile. Acum mi-am recapatat parola, id-ul...uitasem tot... ;) ;)...deh...varsta...si m-am inscris la excursia de la Cheiele Nerei.
De ce sunt singura? Asa a fost sa fie...nu caut vinovati, motive sau lamuriri...inutile dupa parerea mea...important e ce va fi de acum inainte, nu?? Imi traiesc prezentul din plin si am ceva planuri de viitor...daca va fi si Fat-Frumos in acest viitor e si mai bine!! Daca nu..... ;) ....nu-i asa ca s-a inventat singles camp? :thumbup:

ela_nec:
sa nu creada lumea ca sunt ..prea batrana....rectific...Cheile Nerei !!!!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă