Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
Doina:
--- Citat din: steliana din Joi, 13 Martie 2014, 12:47 ---subscriu in totalitate, wonderland; iar lorena ... a inteles - ceea ce ar trebui sa facem cu totii - ca atunci cand schimbam ... modul de a privi lucrurile, lucrurile se vor schimba. :)
--- Terminare citat ---
Copila mea ! :applause: Te-am regasit, ce dor mi-era de tine ! Tii minte sper, te-am adoptat acum vreun an si mai bine...Ce mult ai crescut ! Si frumos ! :) Unde-s Caroline si Mica ? Nu le-am vazut pe nicaieri...
Subscriu si eu ca sa nu fiu off-topic ! :-))
lilianaMARIN:
Buna dimineata! De ce sunt singura? Raspunsul care-mi vine invariabil in minte? ....pentru ca sunt ,,defecta"...In ultima vreme intrebarea mi se pare tot mai agasanta de parca nu ar fi o stare normala. Dar...ma bucur ca v-am intalnit!!!! Este una din primele zile de primavara deci un alt inceput. Liliana
wonderland:
Buna (alta) dimineata! Nu esti prea dura cu tine?
Inteleg starea de iritare. Dar nu te lasa cuprinsa. Ceilalti sunt curiosi, unii poate sincer ingrijorati. Singurele raspunsuri care conteaza sunt cele care ne ajuta sa ne simtim linistiti, cele care ne ajuta sa intelegem, sa mergem mai departe, sa ajungem unde ne dorim.
frezie:
Salutare tuturor!
Este prima strigare...si prima incercare de a comunica cu voi!
Sa incerc sa raspund la intrebarea care mi-o pun si eu de multe ori "de ce sunt singura?!"Poate pentru ca nu am gasit omul potrivit, poate mi-a fost mai simplu asa!!! Cine stie?!........DAR sunt total convinsa ca nu e in regula, ca viata este asa de frumoasa si se merita SA O TRAIESTI ALATURI DE CINEVA, oricum, dar nu singur!!!!!!!!!!!(ex. o pisica, un catel ;D..am glumit acum)
Trebuie sa ne bucuram de orice clipa a vietii, sa luam tot ce-i bun din ea si sa-i dam ce avem noi mai bun!!!(Doamne ce filozoafa am devenit! ::)
Pe curand!
wonderland:
Bine ai venit. Era cat pe ce sa cred ca esti frezya, dar se pare ca nu. Asa credeam si io, ca tine. De fapt asa era valabil si pentru mine, intr-o vreme.
Acuma, dupa dezbaterile de pe http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1798.msg105260.html#new, cred altele sunt motivele. E greu sa ne gasim unii pe altii, noi astia singurii, cand unii dintre noi, nu spui care, stau in culcusuri :giggle: :tomato:
Asa e cum spui tu, nu suntem singuri decat daca in sufletul nostru se aseaza insingurarea.
Enjoy!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă