Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
pe_jumate:
eu zic ca robbi(Y)e e super-aspru si probabil negativeaza excesiv in ce scrie despre sine..
rob, daca ai gasit listoiul ala de pt-uri, e pentru ca deja lucrezi probabil (subconstient sau nu) la rezolvarea problemelor pe care crezi tu ca le ai.. problema ar fi cu cei care nici macar nu isi dau seama ca au cate un pt.. :)
si stii? as putea sa zic ca si eu am aceleasi pt-uri ca cele din listoiul tau.. dar cu o diferenta.. la mine asteptarile si exigentele cresc cu cat imbatranesc, nu scad, ca la tine, heheheheeeeee
have fun!
robbye79:
Pai...sa incepem, ce-am scris eu ....si ce a iesit... :)
Eu faceam doar o analiza obiectiva a unei stari de fapt, a mea...de aici si pina
la a nu avea incredere in oameni sau in mine e cale lunga, incredere in mine am
exact atat cat am nevoie, prea multa strica...vezi citatul din semnatura in care
cred cu tarie, ......sunt pesimist in general, nu sunt nici super aspru cu mine si nici negativist.
Pesimismul mi se pare rational in viata, daca ai dat gres ai fost pregatit pt asta, daca ai reusit
poti sa te bucuri de asta la momentul respectiv, pe cand optimismul, in special cel dus la extrem mi se pare o forma grava de...naivitate, ma feresc sa folosesc un cuvant mai greu , sa nu jignesc pe cineva......sunt convins ca multi deja mi-ar trage niste suturi in posterior dupa fraza asta.....
Cat despre asteptarile si exigentele care cresc odata cu varsta sunt de acord cu tine doar pe_jumatate ....ca sa fac un joc de cuvinte interesant, ....daca nu ai gasit pe nimeni pina la acum, care crezi ca sunt sansele pt a gasi pe cineva pe viitor!!??... timpul se scurge intotdeauna spre inainte, niciodata spre inapoi, si dupa cum stii toti vietuim pe aceasta planeta o perioada mai mult sau mai putin determinata (asta in cazul in care nu esti ruda cu Duncan McLoud, The Highlander) ....s-ar putea ca la un moment dat sa ramai fara timp sau ca "instalatia" (scuza-mi expresia) umana in ansamblul ei sa fie iesita din garantie chiar daca ai gasit ceea ce cauti :)......asta e o jumatate cat trei sferturi, si in care cred, de aici vine PT acela, .....cealalta ...cat un sfert, e varianta ta, s-ar putea sa ai dreptate....
Cum spunea un clasic in viata: SUCCESURI.....in cautare
pe_jumate:
aaaaaaaaaaaa.. raspunsul e perfect, iar pt-urile s-au transformat brusc in "fiindca" :)
bravo! fara sa fii pesimist/optimist peste masura, pari sa te uiti cu realism la viitor, si faci foarte bine..
asa incat nu mai zic nimic despre negativare excesiva si nici despre asteptari disproportionate..
sunt de fapt realism moderat si asteptari in ton cu varsta, e ok acum?
PS nu arat nici pe departe ca EBA, asa ca nu mi-ar sta bine cu succesuri de imprumut ;)
marcutza:
Pt ca nu imi plac cluburile, localurile si in general aglomerarile umane
Pt ca nu comunic foarte mult
Pt ca desi nu sunt timid sunt o persoana mai retrasa
Pt ca sufar de sindromul inecarii la mal
Pt ca de multe ori gandesc prea mult cand ar trebui sa actionez
@robbye79 spune unde din aceste pt-uri ai spus ca ai incredere :) si exemplele pot continua cu neincrederea. da, e o cale lunga in a recunoaste acest lucru si nu te condamna nimeni. teama esecului e iar o forma de neincredere.
"daca nu ai gasit pe nimeni pina la acum, care crezi ca sunt sansele pt a gasi pe cineva pe viitor!!??... timpul se scurge intotdeauna spre inainte, niciodata spre inapoi"
@robbye79
niciodata sa nu spui niciodata ;) in vorbele tale de mai sus cumva e o urma de neincredere ?;) niciodata sa nu insuflii neincrederea celor din jurul tau si mai ales persoanei tale.
si, iarta-ma daca gresesc, te contrazici singur, daca nu reusesti sa vezi unde;) spune si te ajutam:)
numai bine si te asteptam la povesti alaturi de noi:) daca ai curaj si sunt sigura ca vei avea, chiar la intalnirile bucurestenilor si nu numai :)
robbye79:
Marcutza...eu incercam acolo sa-mi enumar defectele pt care momentan sunt singur, nu calitatile pt care am fost cu cineva ieri sau acum nu stiu cati ani.....care ar fi fost rostul???.......asta despre pt-urile mele....
Ai spus bine "o urma de neincredere"....da, dar cine nu simte asta???....... teama de esec e o forma de neincredere, zici tu...atunci "guilty as charged"...asta o am, de aceea incerc sa planuiesc tot ceea ce fac foarte bine .....
fara sa fiu rautacios, nu-mi sta in fire, ci doar un pic ironic sper ca acum nu o sa contesti faptul ca indubitabil timpul se scurge spre inainte si niciodata spre inapoi :) ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă