Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
marcutza:
corect adevarat si valabil cu timpul :) @robbye79
si cu teama de esec sunt de acord, e fireasca dar niciodata nu vei sti finalul daca nu incerci.
in viata sa nu stai pe margine si sa-ti spui, mi-e teama ca dau gres, nu !!!
incerci, gusti, atingi, intrebi si ceri, iti asumi niste riscuri minime sau maxime, in functie de dorinte, de atingerea lor. :)
capul sus si esecul sa nu-ti infranga dorinta si ambitia :) ever !!!
Catherinna:
Nu-i zic nimic lui @robdye79 decat , Bine ai venit , si lasa timpul sa rezolve problemele, dar incearca sa fii viu , activ , atat.
@ marcutza, cu tine am o vorba importanta ; nu stiu daca esti constienta de cata admiratie starnesti in mine ; sfatul, sau ma rog parerea pe care ai expus-o pentru robbye79 mi se pare a fi dintr-un suflet deosebit, special; tu zici ca ai divortat ? pai,ce om ai avut langa tine de a fost atat de orb sa poata parasi o astfel de comoara ? Nu mai zic nimic, o fi si domnul pe forum ?
carmentoma:
Pe forum nu este nici 10% din cum e in realitate! Ati vazut: am avut bucuria si placerea sa o cunosc si personal! E superfata! Iar cel care nu a stiut sa o pastreze cred ca a inteles deja asta! Cu siguranta Bunul Dumnezeu are planuri mari in ceea ce o priveste!
marcutza:
hei hei hei, usurel :) mai sunt atatea persoane aici care merita laudele voastre, sincer :)
toti aici ne completam, ne sustinem si ne certam, ne impacam si iar contribuim la aceasta comunitate :)
carmentoma:
marcutza, Buna dimineata! Asa o fi, cum zici , dar nu ma poti banui ca te perii, sau cine stie ce! Sunt in asentimentul celorlalti, nu sunt vorbe in vant! Sunt doasr fericita ca te-am cunoscut! Ca si cei de mai sus, dealtfel! Trebuie doar sa ne certam si sa ne criticam? Eu stiu sa laud si sa critic pe fiecare, dupa cum cred ca merita, in limitele bunului simt, bineinteles!! La fel imi place si mie sa mi se spuna in fata ce se crede despre mine! Doar asa pot sa aflu daca gresesc cu ceva si sa incerc sa indrept!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă