Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (315/417) > >>

Simona56:
Ma numesc Simona, am 56 ani ( 56 e de la anul nasterii) si sunt singura. Am ce cauta aici? Sunt si persoane de varsta mea?

Simona56:
De ce sunt Singura? Sotul meu a decedat in martie 2011. De atunci, nu reusesc sa-mi gasesc "grupul" din care in mod firesc fac parte.

Simona56:

Traiesc in Sibiu si as vrea sa incerc si grupul vostru? Poate incep cu excursia de la Sighisoara. Ce sfat imi dati?

micaela:

--- Citat din: Simona56 din Duminică, 25 Noiembrie 2012, 12:11 ---
Traiesc in Sibiu si as vrea sa incerc si grupul vostru? Poate incep cu excursia de la Sighisoara. Ce sfat imi dati?

--- Terminare citat ---
Incearca-ne.  :)

almi_gabi:

--- Citat din: Simona56 din Duminică, 25 Noiembrie 2012, 12:09 ---De ce sunt Singura? Sotul meu a decedat in martie 2011. De atunci, nu reusesc sa-mi gasesc "grupul" din care in mod firesc fac parte.

--- Terminare citat ---

Imi pare rau pentru vestea aceasta. Sper ca aici sa gasesti bucurie si incurajari.  :)

--- Citat din: Simona56 din Duminică, 25 Noiembrie 2012, 12:11 ---

--- Terminare citat ---

Bine ai venit in grupul nostru!  :)  Am vazut ca deja te-ai inscris la excursia din Sighisoara. Sper sa-ti placa, locurile vizitate sunt frumoase si sunt convinsa ca ai sa te simti bine.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă