Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
Simona56:
Ma numesc Simona, am 56 ani ( 56 e de la anul nasterii) si sunt singura. Am ce cauta aici? Sunt si persoane de varsta mea?
Simona56:
De ce sunt Singura? Sotul meu a decedat in martie 2011. De atunci, nu reusesc sa-mi gasesc "grupul" din care in mod firesc fac parte.
Simona56:
Traiesc in Sibiu si as vrea sa incerc si grupul vostru? Poate incep cu excursia de la Sighisoara. Ce sfat imi dati?
micaela:
--- Citat din: Simona56 din Duminică, 25 Noiembrie 2012, 12:11 ---
Traiesc in Sibiu si as vrea sa incerc si grupul vostru? Poate incep cu excursia de la Sighisoara. Ce sfat imi dati?
--- Terminare citat ---
Incearca-ne. :)
almi_gabi:
--- Citat din: Simona56 din Duminică, 25 Noiembrie 2012, 12:09 ---De ce sunt Singura? Sotul meu a decedat in martie 2011. De atunci, nu reusesc sa-mi gasesc "grupul" din care in mod firesc fac parte.
--- Terminare citat ---
Imi pare rau pentru vestea aceasta. Sper ca aici sa gasesti bucurie si incurajari. :)
--- Citat din: Simona56 din Duminică, 25 Noiembrie 2012, 12:11 ---
--- Terminare citat ---
Bine ai venit in grupul nostru! :) Am vazut ca deja te-ai inscris la excursia din Sighisoara. Sper sa-ti placa, locurile vizitate sunt frumoase si sunt convinsa ca ai sa te simti bine.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă