Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (29/417) > >>

marcutza:
@iulielf, ti-am inteles punctul de vedere dar nu sunt de acord cu el :)
in aceeasi masura iti respect decizia in privinta lui Dumnezeu dar nu ti-o impartasesc :)
nu putem avea toti pareri si principii atotvalabile :) si consider asta un lucru bun, constructiv numai sa nu dupa la razboi ;)

"crede si nu cerceta" e o expresie care lasa de gandit, de discutat pe marginea ei.

inca o data bine ai venit printre noi si sper sa putem avea impreuna discutii placute si interesante :)

iulielf:
   Dar, "crede si nu cerceta" nu este totusi, in contradictie cu sentimentul uman?
   Daca cei care au inventat cate ceva, credeau,de exemplu, numai in Biblie, oare chiar credeti ca acum mai aveam: energie electrica, avioane, submarine, nave spatiale etc?
   Tocmai de aceea au ajuns sa inventeze, ca n-au crezut doar in ce spun altii. S-au apucat si au cercetat. Daca li s-a parut ceva dubios, s-au apucat sa verifice. Asa au ajuns la anumite concluzii. Si tot asa, le-au venit si anumite idei. Idei care, puse in practica, au facut ca omenirea sa evolueze spre stadiul de "om". Ori, daca vreunul din cei care intra pe acest topic ma crede pe mine 100 %, fara sa cerceteze daca ceea ce spun e adevarat sau nu, nu credeti ca deja pe respectivul l-am manipulat?
   Asta e arta manipularii. Scuze, dar mie nu-mi place sa fiu manipulat. Unora, poate le place. Poate le place sa se compromita in situatia de "stagnare". Insa, omul, trebuie sa tinda intotdeauna spre evolutie. Asta e regula vietii. De aceea cred eu ca am fost creati, ca oameni. Sa incercam sa evoluam cat putem de mult si niciodata sa nu credem "complet" in niste cuvinte scrise intr-o carte.
   Imi pare bine ca reusim sa "divagam" pe aceasta tema. Nu am nimic impotriva celor care sunt "in contradictie" cu mine dar, respectivii ar trebui sa poata dovedi cele spuse de ei, eu pot dovedi tot ceea ce am spus.

Catherinna:
@iulielf , astepti raspuns la intrebarea " de ce suntem singuri " sau " de ce credem in Dumnezeu " binenteles cu dovezi cum zici tu !! glumesc  :)

mononoke:
pentru ca in general nu merg cu turma.
apropos, e careva din Cluj si amator de drumetii in natura?

marcutza:
@mononoke bine ai sosit pe forum si printre noi :)

ce inseamna "nu merg cu turma" ?:)
sa speram ca sunt useri din cj amatori de drumetii in natura;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă