Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (273/417) > >>

Caroline:

--- Citat din: nickyblu din Duminică, 01 Iulie 2012, 22:05 ---Asta pot sa o inteleg, trebuie sa ai un caracter exceptional ca sa poti face asta. Un copil in nestiinta lui poate fi absurd uneori si cateodata poate sa te exaspereze. In momentul acela trebuie sa faci abstractie de faptul ca nu e al tau si sa actionezi ca si cand ar fi.

--- Terminare citat ---

Cred ca nu a reiesit destul de clar ce-am vrut sa spun. Un copil nu poate fi in acelasi timp motivatia de a te casatori si motiv de respingere la aceeasi persoana. Daca ai in sange sentimentul patern, esti in stare sa iubesti si copiii altora, daca nu, degeaba ai copilul tau, nu-l vei putea iubi. Mie mi se pare logic... gresesc?  :-\

bit:

--- Citat din: micaela din Duminică, 01 Iulie 2012, 22:12 ---...cu soacra e mai greu  ;D

--- Terminare citat ---
Soacra e buna ca berea.

Rece.

micaela:

--- Citat din: bitek din Duminică, 01 Iulie 2012, 22:15 ---Soacra e buna ca berea.

adica?

Rece.

--- Terminare citat ---

nickyblu:

--- Citat din: micaela din Duminică, 01 Iulie 2012, 22:12 ---stiu un tata vitreg care si-a crescut fiul adoptiv mult mai bine si cu mult mai multa atentie decat multi tati "de sange".

--- Terminare citat ---
Daca stii ca nu-i al tau intr-adevar esti un om de admirat, problema e daca-l cresti si nu stii ca nu-i al tau  :2funny:

luciamanta:

--- Citat din: Caroline din Duminică, 01 Iulie 2012, 22:14 ---Cred ca nu a reiesit destul de clar ce-am vrut sa spun. Un copil nu poate fi in acelasi timp motivatia de a te casatori si motiv de respingere la aceeasi persoana. Daca ai in sange sentimentul patern, esti in stare sa iubesti si copiii altora, daca nu, degeaba ai copilul tau, nu-l vei putea iubi. Mie mi se pare logic... gresesc?  :-\

--- Terminare citat ---
Caroline, ai pus punctul pe "i".

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă