Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
nickyblu:
--- Citat din: Caroline din Duminică, 01 Iulie 2012, 21:52 --- eu copiii altora nu vreau sa-i cresc
--- Terminare citat ---
Asta pot sa o inteleg, trebuie sa ai un caracter exceptional ca sa poti face asta. Un copil in nestiinta lui poate fi absurd uneori si cateodata poate sa te exaspereze. In momentul acela trebuie sa faci abstractie de faptul ca nu e al tau si sa actionezi ca si cand ar fi.
La individul de mai sus nu cred ca se pune problema de caracter totusi :thumbdown:
Caroline:
E un caz real... ma intreb si eu ce e. Posesivitate patologica sau obsesie compulsiva?
bit:
--- Citat din: Caroline din Duminică, 01 Iulie 2012, 22:08 ---E un caz real... ma intreb si eu ce e. Posesivitate patologica sau obsesie compulsiva?
--- Terminare citat ---
Sindrom obsesiv-compulsiv sigur nu e.
micaela:
inceputul e greu, apoi ajungi sa iubesti copilul acela, chiar daca nu-i al tau, mai ales daca e mic si daca exista o oarecare compatibilitate si intre parintele vitreg si copil. iubesti copilul, fiinta, spiritul, nu genetica lui. stiu un tata vitreg care si-a crescut fiul adoptiv mult mai bine si cu mult mai multa atentie decat multi tati "de sange".
Eu cred ca as fi putut iubi si un copil care nu mi-ar fi apartinut. sunt chiar sigura.
L.E. si mai e ceva. atunci cand iubesti pe cineva cu adevarat, ajungi sa iubesti tot ce-i e drag lui: pisica, copilul....cu soacra e mai greu ;D
nickyblu:
--- Citat din: Emi 53 din Duminică, 01 Iulie 2012, 21:59 ---Ce inseamna aceasta disperare de a avea un copil?
--- Terminare citat ---
La unii e intr-adevar disperare, nevoia de a demonsrta lumii ceva......
La varsta asta eu am ajuns la concluzia ca sunt dator sa fac asta...........cred ca sunt dator parintilor mei.
Asta nu inseamna ca trebuie sa ma dau peste cap, nu e nicio problema daca nu e sa fie.
Eu vreau sa ma asigur doar ca sunt pavat numai cu bune intentii :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă