Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (270/417) > >>

Caroline:

--- Citat din: nickyblu din Duminică, 01 Iulie 2012, 21:26 ---Asta e cam SF, pentru un "coate goale" nu trebuia cine stie ce cautare  :)

--- Terminare citat ---

Io zic ca e thriller... pentru asa ceva trebuie sa atarni usturoi in casa inimii, ca altfel dau navala... Si ma refer mai mult la suflete goale decat la coate goale.

luciamanta:

--- Citat din: Caroline din Duminică, 01 Iulie 2012, 21:35 ---Io zic ca e thriller... pentru asa ceva trebuie sa atarni usturoi in casa inimii, ca altfel dau navala... Si ma refer mai mult la suflete goale decat la coate goale.

--- Terminare citat ---
Ea nu s-a casatorit din dragoste, a cautat un barbat care sa nu stie  nimic despre boala ei, un barbat care sa nu o respinga si care sa ii faca un copil.

luciamanta:

--- Citat din: nickyblu din Duminică, 01 Iulie 2012, 21:33 ---Doar uneori...........in filmul asta ea cred ca pleca cu serviciul pe afara si nicidecum nu-l cauta pe mister nobody, care s-a dovedit a fi si un nesimtit. Eu cred ca el a cautat-o pe ea mai degraba.

--- Terminare citat ---
Calatoriile ei nu erau in interes de serviciu, iar el a divortat dupa ce a aflat de boala ei.

nickyblu:

--- Citat din: luciamanta din Duminică, 01 Iulie 2012, 21:40 ---Ea nu s-a casatorit din dragoste, a cautat un barbat care sa nu stie de nimic despre boala ei, un barbat care sa nu o respinga si care sa ii faca un copil.

--- Terminare citat ---
Atunci imi retrag parerea, el ramane doar un "coate goale"........... nesimtitul aici e altcineva.

nickyblu:
Lucia, daca e povestea ta te rog sa-mi spui, ca sa ma abtin de la alte comentarii.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă