Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
Caroline:
--- Citat din: nickyblu din Duminică, 01 Iulie 2012, 21:26 ---Asta e cam SF, pentru un "coate goale" nu trebuia cine stie ce cautare :)
--- Terminare citat ---
Io zic ca e thriller... pentru asa ceva trebuie sa atarni usturoi in casa inimii, ca altfel dau navala... Si ma refer mai mult la suflete goale decat la coate goale.
luciamanta:
--- Citat din: Caroline din Duminică, 01 Iulie 2012, 21:35 ---Io zic ca e thriller... pentru asa ceva trebuie sa atarni usturoi in casa inimii, ca altfel dau navala... Si ma refer mai mult la suflete goale decat la coate goale.
--- Terminare citat ---
Ea nu s-a casatorit din dragoste, a cautat un barbat care sa nu stie nimic despre boala ei, un barbat care sa nu o respinga si care sa ii faca un copil.
luciamanta:
--- Citat din: nickyblu din Duminică, 01 Iulie 2012, 21:33 ---Doar uneori...........in filmul asta ea cred ca pleca cu serviciul pe afara si nicidecum nu-l cauta pe mister nobody, care s-a dovedit a fi si un nesimtit. Eu cred ca el a cautat-o pe ea mai degraba.
--- Terminare citat ---
Calatoriile ei nu erau in interes de serviciu, iar el a divortat dupa ce a aflat de boala ei.
nickyblu:
--- Citat din: luciamanta din Duminică, 01 Iulie 2012, 21:40 ---Ea nu s-a casatorit din dragoste, a cautat un barbat care sa nu stie de nimic despre boala ei, un barbat care sa nu o respinga si care sa ii faca un copil.
--- Terminare citat ---
Atunci imi retrag parerea, el ramane doar un "coate goale"........... nesimtitul aici e altcineva.
nickyblu:
Lucia, daca e povestea ta te rog sa-mi spui, ca sa ma abtin de la alte comentarii.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă