Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (269/417) > >>

luciamanta:

--- Citat din: nickyblu din Duminică, 01 Iulie 2012, 21:26 ---Asta e cam SF, pentru un "coate goale" nu trebuia cine stie ce cautare  :)

--- Terminare citat ---
Nu este SF, Nicky, nu stii ca viata bate filmul?

micaela:

--- Citat din: luciamanta din Duminică, 01 Iulie 2012, 21:23 ---Cred ca nu trebuie neaparat sa dai nastere unui copil ca sa nu fii singur, poti foarte bine sa infiezi un copil...

--- Terminare citat ---
ceea ce iti aduce-n viata esential un copil, ca si un animalutz, este iubirea. prezenta lor este o sursa continua de sentimente calde si frumoase. singur poti fi oricum, cand copilul isi vede de viata lui, insa iubirea pentru el te imbogateste continuu.

Caroline:

--- Citat din: luciamanta din Duminică, 01 Iulie 2012, 21:23 ---Cred ca nu trebuie neaparat sa dai nastere unui copil ca sa nu fii singur, poti foarte bine sa infiezi un copil...

--- Terminare citat ---

Sau sa ai vreo 200 de copii, ca mine, la scoala... fara pretentii de maternitate egoista asupra lor.  :strambatura:

Bitek, urarile se pot face si in gand. In scris e mai greu... eu am facut luna trecuta parastasul de 7 ani dupa tatal meu. Sorry  :offtopic:

nickyblu:

--- Citat din: luciamanta din Duminică, 01 Iulie 2012, 21:28 ---Nu este SF, Nicky, nu stii ca viata bate filmul?

--- Terminare citat ---
Doar uneori...........in filmul asta ea cred ca pleca cu serviciul pe afara si nicidecum nu-l cauta pe mister nobody, care s-a dovedit a fi si un nesimtit. Eu cred ca el a cautat-o pe ea mai degraba.

luciamanta:
Mica si Caroline, aveti perfecta dreptate, iubirea este cea mai buna tehnica de supravietuire, fie ca esti singur ori in cuplu. :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă