Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
nickyblu:
Daca e ca in bancul cu pricina, sigur nu-mi doresc :)
Caroline:
--- Citat din: nickyblu din Duminică, 01 Iulie 2012, 20:26 ---Am zis eu ca ma vand ieftin? :faint:
--- Terminare citat ---
Nu stiu de ce, da' eram sigura ca nu si ma intrebam de ce "suna" declaratia ta tocmai invers. Trolling dovedit! ;D
micaela:
--- Citat din: nickyblu din Duminică, 01 Iulie 2012, 20:42 ---Daca e ca in bancul cu pricina, sigur nu-mi doresc :)
--- Terminare citat ---
zi-ne bancul, sa aflam si noi ce nu-ti doresti, domnu' troller ;D
micaela:
mai am o opinie si o arunc in vazduh.
trebuie putina inconstienta, cea a junetii, ca sa te arunci in construirea unui cuplu. si noi nu mai suntem (foarte) tineri. ;D
Caroline:
--- Citat din: micaela din Duminică, 01 Iulie 2012, 20:29 ---ciudata inversare de aspiratii. :)
--- Terminare citat ---
Pai tocmai la o inversare similara de aspiratii ma refeream si eu. Familia idilica - celula societatii - nu mai e chiar asa de idilica. Nu vezi ce se tot aduna oamenii in sindicate, cluburi, ONG-uri, swing ca sa scape de dusmanul comun - societatea de azi?! La urma urmei, orice fenomen pe lumea asta e ciclic... depinde daca traim suficient cat sa acoperim perioada sinusoidei. Daca nu traim, avem o sansa sa traim cu iluzia ca fenomenul e liniar... ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă