Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
nickyblu:
--- Citat din: Caroline din Duminică, 01 Iulie 2012, 20:49 ---Nu stiu de ce, da' eram sigura ca nu si ma intrebam de ce "suna" declaratia ta tocmai invers. Trolling dovedit! ;D
--- Terminare citat ---
Care declaratie? Cea cu casatoria? N-am vrut sincer sa sune ca ma voi casatori doar ca sa am un copil, subliniam doar ca asta e primul si cel mai important motiv pentru mine. Asta nu inseamna ca ma duc cu prima de pe strada si ma apuc sa-l fac. :)
nickyblu:
--- Citat din: micaela din Duminică, 01 Iulie 2012, 20:51 ---zi-ne bancul, sa aflam si noi ce nu-ti doresti, domnu' troller ;D
--- Terminare citat ---
Pe scurt, cica la o intalnire de swingeri se stinge lumina si incepe treaba, dupa un timp se aprinde pentru o scurta pauza, si tot asa de vre-o trei ori. A treia oara se ridica unu si zice:
- Ba, hai sa mai schimbam, ca e a treia oara cand iau mure! ;)
micaela:
:slap:
nickyblu:
--- Citat din: micaela din Duminică, 01 Iulie 2012, 20:54 ---mai am o opinie si o arunc in vazduh.
trebuie putina inconstienta, cea a junetii, ca sa te arunci in construirea unui cuplu. si noi nu mai suntem (foarte) tineri. ;D
--- Terminare citat ---
Inconstienta poate........in mod sigur insa si un libido pe masura, iarasi apanajul junetii............ma rog, la barbati asta se manifesta pana pe la batranete :)
micaela:
--- Citat din: nickyblu din Duminică, 01 Iulie 2012, 21:02 ---Care declaratie? Cea cu casatoria? N-am vrut sincer sa sune ca ma voi casatori doar ca sa am un copil, subliniam doar ca asta e primul si cel mai important motiv pentru mine. Asta nu inseamna ca ma duc cu prima de pe strada si ma apuc sa-l fac. :)
--- Terminare citat ---
cu a doua ai incerca? ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă