Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (251/417) > >>

luciamanta:

--- Citat din: steliana din Vineri, 29 Iunie 2012, 16:00 ---esti o fericita!? si lumina de unde iti vine? un om care nu iubeste e pamantiu. ma indragostesc si de cana din care beau apa,

--- Terminare citat ---
Steliana, nu stiu ce vrei sa spui. Nu ma pot indragosti  deocamdata de un barbat care sa imi devina partener de viata. In rest, daruiesc iubire si primesc la randu-mi, altminteri nu as putea exista. Si sunt pe cale sa ma indragostesc si de mine insami.  :)

steliana:

--- Citat din: victor_ din Vineri, 29 Iunie 2012, 19:21 ---Nimeni nu e single.
Nu mai mult de o zi! ;)

--- Terminare citat ---

perfect adevarat! in fiecare zi, e o zi!

steliana:

am inteles Lucisor ceea ce ai vrut sa spui. dar tu ai inteles ce am spus?

esti luminoasa si nu ai cum sa nu daruiesti. CINEVA iti da, tocmai pentru a da mai departe.

Caroline:
Eu sunt de acord ca pana nu inveti sa "armonizezi" trecutul cu prezentul si viitorul si pana nu inveti sa scoti singur diamantele din tine (fie ele si numai pietre... Swarovski  :P ), pana nu te poti ajuta si iubi pe tine, nu poti "ajuta" pe nimeni sa faca asta, deci nu poti iubi. Asta daca vorbim de un cuplu... dar mai exista si nirvana, iubirea de oameni, iubirea de natura... care ne poate scapa pentru un timp de pericolul "tenului pamantiu"...  ;D

luciamanta:

--- Citat din: steliana din Vineri, 29 Iunie 2012, 22:01 ---am inteles Lucisor ceea ce ai vrut sa spui. dar tu ai inteles ce am spus?

esti luminoasa si nu ai cum sa nu daruiesti. CINEVA iti da, tocmai pentru a da mai departe.

--- Terminare citat ---

Da, Steliana, am inteles indemnul tau... Multumesc.  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă