Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
Matei:
din pdv-ul meu, consider ca a fi pretentios in anumite circumstante e lucru bun; dovedeste respect de sine printre altele. nu cred ca este o solutie sa accepti orice si pe oricine numai ca sa nu fii catalogat de "modest", persoana nepretentioasa. fiecare cu alegerile lui, la urma urmei. nimic nu garanteaza ca daca ajungi sa fii cu cineva renuntand la a fi pretentioasa, ti-ar aduce fericirea sau linistea interioara sau o macar o mica multumire.
micaela:
--- Citat din: Guesswho din Duminică, 27 Mai 2012, 22:46 ---mai nou cica, sunt single pentru ca sunt pretentioasa. :o asa mi-a declarat un clasic in viata :-\
--- Terminare citat ---
si nu-i normal?
Guesswho:
--- Citat din: Matei din Duminică, 27 Mai 2012, 23:16 ---din pdv-ul meu, consider ca a fi pretentios in anumite circumstante e lucru bun; dovedeste respect de sine printre altele.
--- Terminare citat ---
--- Citat din: micaela din Duminică, 27 Mai 2012, 23:17 ---si nu-i normal?
--- Terminare citat ---
pai si io am zis ca-i normal sa am oaresce preferinte cand fac o astfel de alegere, dar cica n-am sanse sa-l mai intalnesc daca stiu asa de bine ce fel de om vreau alaturi :(
la partea cu "sa ma multumesc cu oricine" Matei, nu-i nici cea mai mica sansa...nu eu! :)
Caroline:
Eu prefer sa raman cu pretentiile, daca deocamdata orice "clasic in viata" nu reuseste sa se ridice deasupra lor.
bit:
Io zic altfel, mai poetic (si mai suav): Decat cu un tampit in rai...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă