Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
Caroline:
--- Citat din: smartmimi din Sâmbătă, 14 Aprilie 2012, 08:04 ---Ascultand copii spunandu-mi acum detasati " de ce nu ai grija de tine?" am inteles ca asta a lipsit intr-o casnicie (terminata definitiv acum) de 30 de ani si crescut 2 copii extrem de independenti si ambitiosi. Sper sa nu trec totusi in extrema cealalta.... egoismul nu se prinde de mine nicicum
--- Terminare citat ---
Si eu, daca n-am copii, pe cine ar trebui sa ascult? Tare mi-ar prinde bine ceva egoism sanatos...
Guesswho:
mai nou cica, sunt single pentru ca sunt pretentioasa. :o asa mi-a declarat un clasic in viata :-\
bit:
Pai tre` sa recunosti ca e adevarat. Macar partial (si pe alocuri, vorba-ceea).
Si nu cred ca asta poate fi considerata vina.
Matei:
--- Citat din: Guesswho din Duminică, 27 Mai 2012, 22:46 ---mai nou cica, sunt single pentru ca sunt pretentioasa. :o asa mi-a declarat un clasic in viata :-\
--- Terminare citat ---
"defineste pretentioasa", nu i-ai spus acelui clasic in viata? ca sa stabiliti niste repere.
Guesswho:
--- Citat din: Matei din Duminică, 27 Mai 2012, 23:01 ---"defineste pretentioasa", nu i-ai spus acelui clasic in viata? ca sa stabiliti niste repere.
--- Terminare citat ---
cu clasicul asta ii greu de dat la pace, orice-i spun vine imediat cu replica ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă