Autor Subiect: Invitatie la cafea!  (Citit de 580786 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline FIF

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
  • cine urca mai sus?
Re: Invitatie la cafea!
« Răspuns #195 : Luni, 22 Martie 2010, 10:17 »
naspa! plec... vad ca e gasca fetelor ...sa-mi ziceti cand pot sa beau si io o cafa linistit.... fara sa va deranjez la "disectii" si fara sa miros toata ziua a fum!!! cel putin virtual, vreau sa savurez si eu un capuccino vienez ..... mai gasesc pe cineva pe aici mai tarziu?

SA AVETI O SAPTAMANA PERFECTA!

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #196 : Luni, 22 Martie 2010, 10:22 »
@FIF, neata si tie

spune-mi te rog, crezi ca nu poti comunica, sta la o barfa (ca sa zic asa) alaturi de fete? musai sa fie si doar barbati sau ? :)

aici poti veni toti cei care doresc sa o faca, indiferent de gen :) fii curajos si ramai langa gasca :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #197 : Luni, 22 Martie 2010, 10:51 »
mmm yami yami..can vin la Bucuresti imi faci o cafea awana

desigur luna!

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #198 : Luni, 22 Martie 2010, 11:53 »
@Luna, unde-i cafeaua aia ? ::)

Lunaintrestele

• Vizitator
« Răspuns #199 : Luni, 22 Martie 2010, 11:56 »
Buna marcutza , daca mai ai rabdare 3-4 ore revin si bem un ceiulet.
O zi mununata!

Offline FIF

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
  • cine urca mai sus?
« Răspuns #200 : Luni, 22 Martie 2010, 12:03 »
"spune-mi te rog, crezi ca nu poti comunica, sta la o barfa (ca sa zic asa) alaturi de fete?"

inevitabil, zilnic, comunic si cate odata stau si la barfe cu fetele. dar e delicat pentru un barbat sa nu le lase sa vorbeasca de ale lor ... oricare ar fi alea!
de exemplu, eu am idei mai colorate despre bucatarie (vezi reteta de salata), despre atitudine (si aici am cele mai multe discutii) !!!

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #201 : Luni, 22 Martie 2010, 12:05 »
eu una INSIST sa discuti cu noi "fetele" si sunt sigura ca si restul de fete sunt de acord si doresc SI parerea ta si mai sunt sigura ca SI NOI "fetele" putem discuta pe subiecte tipic masculine.
deschide un subiect care-l consider titpic barbatesc:) hai :)

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #202 : Luni, 22 Martie 2010, 12:07 »
@FIF de ce nu deschizi topicuri pe ceea ce-ti place :)

adminu' :) unde-i prietenul tau, cel de care vorbeai in reportaj, adu-l aici sa intre in atmosfera :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #203 : Luni, 22 Martie 2010, 13:23 »
Iti scrisem ca am perceput ceva nelinistitor si am vrut sa ma asigur ca totul este ok!

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #204 : Luni, 22 Martie 2010, 13:25 »
Iti scrisem ca am perceput ceva nelinistitor si am vrut sa ma asigur ca totul este ok!

Da, totul este OK! M-am conversat cu marcutza până acum. Deja pe site-ul tău am reuşit să cunosc pe cineva.
 :D

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #205 : Luni, 22 Martie 2010, 13:39 »
Asta este intentia declarata a proiectului: legaturi de prietenie, comunicare in SPATIUL REAL! Ma bucur acum, dar cand o sa ai 300 prieteni o sa fiu de-a dreptul multumit de ce am realizat! (realizat suna un pic cam comunism, oare sa-l eliminam din limbaj?)

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #206 : Luni, 22 Martie 2010, 13:42 »
incerc sa o atrag pe awana in spatiul real, sper sa reusesc dar am nevoie si de ajutorul ei :) numai asa putem avea o filiala a SinglesCamp in Bucuresti :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #207 : Luni, 22 Martie 2010, 13:45 »
incerc sa o atrag pe awana in spatiul real, sper sa reusesc dar am nevoie si de ajutorul ei :) numai asa putem avea o filiala a SinglesCamp in Bucuresti :)

De abia aştept filiala din Bucureşti. Nu mai scăpaţi de mine.
În stilul meu : mă treceţi la membru fondator? ;D

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #208 : Luni, 22 Martie 2010, 13:51 »
Intre a doua tabara si a treia tabara, ne intalnim in Bucuresti. Trebuie sa organizam o intanire, sa-i spunem un meeting, nu neaparat ceva ptrecaret, pt ca sunt de discutat foarte multe aspecte. In 3 zile are sa apara si rubrica de club. Am sa comunic, cati membrii Singles Camp sunt in fiecare localitate, astfel incat sa ne putem da seama de numarul de cluburi, pt ca ele nu trebuie sa depaseasca 30 - 40 persoane. Dar detaliile au sa apara la un articol la care deja lucrez.
Pana atunci Awana, lasa-te induplecata de Marcutza si BUCURATI-VA DE CE ESTE ACUM AFARA!!!! O sa mai asteptam inca un an sa vedem iar primele semne ale primaverii

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #209 : Luni, 22 Martie 2010, 13:55 »
Intre a doua tabara si a treia tabara, ne intalnim in Bucuresti. Trebuie sa organizam o intanire, sa-i spunem un meeting, nu neaparat ceva ptrecaret, pt ca sunt de discutat foarte multe aspecte. In 3 zile are sa apara si rubrica de club. Am sa comunic, cati membrii Singles Camp sunt in fiecare localitate, astfel incat sa ne putem da seama de numarul de cluburi, pt ca ele nu trebuie sa depaseasca 30 - 40 persoane. Dar detaliile au sa apara la un articol la care deja lucrez.
Pana atunci Awana, lasa-te induplecata de Marcutza si BUCURATI-VA DE CE ESTE ACUM AFARA!!!! O sa mai asteptam inca un an sa vedem iar primele semne ale primaverii

OK, în week-end-ul care vine cred că o "provoc" la o întâlnire de gradul 3.