Arhiva > Arhiva

Invitatie la cafea!

<< < (533/584) > >>

Mari_a:
Acuma io nu stiu, dar lumea zice ca ar inseamna “nu avem nevoie de nicio (niciun fel de~) educatie”. Wikipedia zice ca in gramatica limbii engleze, termenul de "dublu negativ" este de multe ori , deşi nu universal , aplicat ca intensificator al unei negaţii. Din cauza naturii lor non-standard, astfel de dublu-negative sunt deseori folosite în literatura şi performance arts, ca parte din caracterizare, în special pentru a stabili statutul unui vorbitor al clasei de jos sau needucate. (Stati asa, nu sariti – aste e traducere dupa ureche. Dupa urechea mea, si-s cam surda!  :D )
Uite ca zice si de Pink Floyd: In music, double negatives can be employed to similar effect (as in Pink Floyd's "Another Brick in the Wall", in which schoolchildren chant "We don't need no education / We don't need no thought control")
Sa punem aici si materialul didactic (prescurtat)
Pink Floyd - Another Brick in the Wall Music Video - Song Download

Hai ca m-am apucat sa fac analiza pe text la ora asta!  ::)

O cafeluta pink pentru voi.  :) Pace?   ::)    :-*

PS: toata stima pentru cei care invata sa-i  invete pe altii  O0

micaela:
da, wiki zice bine. e, de fapt, un fel de "we don't need no (kind of) education".

da' suntem off-topic si gabi nu reactioneaza.  :)

Caroline:

--- Citat din: Mari_a din Luni, 23 Ianuarie 2012, 22:28 ---Dar Caroline, ai pierdut din vedere esentialul: Hey, teachers! Leave those kids alone!    ;D   :P
(Na! Sa vedem daca se supara... )   ;D

--- Terminare citat ---

Nu l-am pierdut, l-am ignorat intentionat...  >:D

Caroline:

--- Citat din: micaela din Marți, 24 Ianuarie 2012, 16:36 ---da' suntem off-topic si gabi nu reactioneaza.  :)

--- Terminare citat ---

Pai nu suntem off-topic... na, daca astea sunt discutiile "la cafea"...  :angel:

Mari_a:
Buna dimineata!  :)
Decat sa iesim afara azi, mai bine stam aici la caldurica, la o cafeluta, la o discutie, la o poveste, la un taifas, la un basm...   ::)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă